"Nemoćan je, djeca mu se ne javljaju": Brad Pitt zabrinut za sina koji je u bolnici

Foto: EPA

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta Pax Jolie-Pitt nalazi se u bolnici nakon što se zabio električnim biciklom u automobil, koji je na križanju stajao ispred njega. Nakon hitne hospitalizacije Brad se jako zabrinuo za Paxa. 

Djeca mu ne odgovaraju na pozive

Dok je, prema izjavama izvora bliskih glumici, Angelina cijelo vrijeme uz Paxa u bolnici, Brad ga nije uspio posjetiti, iako je želio. 

"Brad je izbezumljen i zabrinut zbog Paxove nesreće, ali ne može doći do njega. Brada jako uznemiri kad god čuje da je jedno od djece ozlijeđeno i osjeća se potpuno nemoćnim jer ne može učiniti ništa", rekao je izvor za Daily Mail. 

"Htio je otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je puno puta, ali djeca ne žele odgovoriti na njegove pozive. Ruke su mu vezane", dodaje izvor.

Pax u trenutku nesreće nije nosio zaštitnu kacigu na glavi, što njegov otac nikako ne odobrava. "Brad misli da Pax ne bi trebao voziti električni bicikl bez kacige, za početak, a također bi trebao ići automobilom", kaže izvor.

Brad s Paxom nije u dobrim odnosima

Pax i Brad već godinama nisu u dobrim odnosima. Za Dan očeva 2020. godine, kada je imao 16 godina, posvetio je Bradu Pittu objavu na Instagramu: "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo. Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće", sarkastično je zaključio.

Često vozi bez kacige

Podsjetimo, prema navodima iz policije, ali i hitne pomoći, Pax se po dolasku liječnika žalio na bol u kuku, a u bolnicu je prebačen zbog ozljede glave. Iz predostrožnosti, ali i straha liječnika da je zbog sudara možda doživio i manje krvarenje u mozgu, prevezen je u bolnicu, no prema najnovijem izvješću, stanje mu je stabilno i mogao bi uskoro biti otpušten na kućnu njegu.

Ova nesreća dogodila se oko 17 sati na Los Feliz Boulevardu, što znači da je u prometu bio tijekom tzv. rush houra, odnosno u trenutku u kojem ljudi idu s posla svojim kućama. Prema saznanjima policije, Pax je dojurio na svojem biciklu do raskrižja i zabio se u stražnji dio automobila koji je zbog crvenog svjetla na semaforu bio zaustavljen. 

20-godišnjeg Paxa često se može vidjeti kako juri ulicama Los Angelesa na svojem električnom biciklu, i to uvijek bez kacige.

Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine, a njegova biološka majka, ovisnica o heroinu, ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno usvojio 2008. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.