Neno Belan i Fiumensi otvaraju novu koncertnu sezonu u klubu Roko & Akademija

POSTOJI nekoliko valjanih razloga zbog kojih ljubitelji kvalitetnog zvuka i odlične zabave na svome kalendaru trebaju zaokružiti datum petak 17. rujna 2010. Naime, toga dana u 22 sata, u preuređenom zagrebačkom klubu Roko & Akademija počinje nova koncertna sezona. Sezona se otvara na velika vrata koncertom jednog od najeminentnijih hrvatskih autora, Nene Belana i grupe Fiumens.

Splićanin sa riječkom adresom i grupa Fiumens u Zagreb dolaze s četiri Porina u džepu. Album "Tvornica snova" proglašen je albumom godine, najboljim rock albumom, najboljim koncertnim albumom, a izvedba pjesme Ivona zaslužila je Porina kao najbolja izvedba grupe s vokalom. I da ne znamo ništa o Belanu i Fiumensima ovo bi bio dovoljan razlog za dolazak na koncert.

Neno Belan, najprije s Đavolima a kasnije i u solo karijeri, ostaje vjeran je svome mediteranskom senzibilitetu i romantičnim zvukovima rocka i popa. Njegove pjesme nastale pod utjecajem The Beatlesa, The Beach Boysa i rock′n′rolla pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, začinjene dalmatinskim zvukovima etno melodija jednako voli mlađa i zrelija publika. Niz hitova i uspješnica kao što su Rock galama, Sunčan dan, Dotakni me usnama, Galeb, Dani ljubavi, Rijeka snova Belan nastavlja novim singlom Kiša, za koji je dobio 3. nagradu žirija i nagradu za najbolje kantautorsko djelo na ovogodišnjem festivalu Dalmatinskih šansona. Da je žiri bio u pravu dokazala je i odlična reakcija publike. Sigurni smo da će svi oni koji dođu na koncert 17. rujna u Roko & Akademiju uživati u svakoj njegovoj pjesmi.

Jednako tako uživat će u novouređenom prostoru kluba Roko & Akademija. Poznati klub dobio je novo ruho. Osvježen ekskluzivni izgled interijera i stilski ukomponirani detalji zadovoljit će i najzahtjevnijeg gosta. Vrhunskom doživljaju ovoga i svih drugih koncerata i događanja doprinijet će i nova koncertna oprema. Bogati se noćni program kluba nastavlja popularnim Studentskim noćima, koncertima poznatih izvođača i nastupima DJ-a.

Osim brojnih obožavatelja Nene Belana svoj su dolazak na svečano otvorenje preuređenog kluba i otvaranja koncertne sezone uz brojna iznenađenja i vrijedne nagrade najavili i gosti iz javnog života. S obzirom da je broj ulaznica ograničen pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu. Cijena ulaznice je 40 kuna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.