Nepoznati dečko našao broj na prtljagi pa se javio djevojci: "Meni je ovo jezivo"

Screenshot: TikTok

Djevojka iz Teksasa Kirsten nedavno je ispričala da joj se dogodila jedna, kako ju ona naziva, prilično jeziva stvar tijekom putovanja avionom. Naime, jedan muškarac je vidio njezin broj mobitela koji je napisala na svom koferu u slučaju da se zagubi i odlučio joj se javiti. 

"Trenutačno se nalazim na aerodromu i upravo mi se dogodila najjezivija stvar ikada", započela je Kirsten svoj video i ubrzo pokazala poruku koju je dobila. 

"Pozdrav Kristen, moje ime je Nate. Vidio sam te i pomislio kako si prelijepa pa sam morao naći način da dođem do tebe. Našao sam tvoj broj na oznaci za prtljagu i odlučio sam ti poslati poruku. Vjeruj mi, ovo nije tako čudno kako na prvu zvuči. Želiš li dati šansu jednom dečku?" glasila je primljena poruka. 

@kir.a.lo Why are men? #creeper #creepy #greenscreen #ichoosethebear ♬ original sound - kirsten 🍓

Jedna stvar ju je posebno zabrinula

Tiktokericu je pomalo i razljutila činjenica da joj je tajanstveni muškarac pogrešno napisao ime - ona se zove Kirsten, a ne Kristen. 

"Ljudi, što je ovo? Prvo, napisao mi je pogrešno ime, a drugo, da je stvarno toliko želio pričati sa mnom, zašto mi jednostavno nije prišao kao svaki normalni čovjek?" zapitala se Kirsten. "Po meni je ovo veliko zadiranje u moju privatnost", rekla je začuđeno.

"Ja ne znam tko je ovo, nisam ni primijetila da me netko gleda", objasnila je. Jedna stvar joj je posebno bila zabrinjavajuća. "Moja adresa također piše na oznaci za prtljagu pa on sada vjerojatno zna i gdje ja živim", otkrila je zabrinuta Kirsten.

"Imam poruku za sve čudake - učinite to na bolji način", zaključila je na kraju videa. 

Mišljenja njezinih pratitelja su bila podijeljena

Komentari i razmišljanja njezinih pratitelja bila su podijeljena. Jedni su tvrdili da ne vide ništa strašno u tome, dok su drugi ispričali slične situacije koje su im se događale te su smatrali da ovo nije lijep način za prići curi. 

"Možda je bio samo sramežljiv i nervozan. Ne izgleda mi ovo kao da je neki opasan tip, no nikada ne znaš", napisala joj je jedna pratiteljica. "Jako mi je žao što si se uznemirila, ovo je teško zadiranje u tvoju privatnost... Užas", dodala je druga. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.