Neprimjerena šala razbjesnila Cardi B. Socijalna skrb i policija upali u njezin dom

Foto: EPA

Poznata reperica Cardi B ponovo je u centru pažnje, no ovoga puta nije riječ o novom hitu ili problemima s bivšim mužem, već o krajnje neprimjerenoj šali koja ju je jako naljutila. Naime, nepoznata osoba prijavila je da su njezina djeca u opasnosti, što je rezultiralo dolaskom djelatnika centra za socijalnu skrb i policije na vrata njezine luksuzne vile u kasnim noćnim satima.

Cardi B nije skrivala bijes

Cardi, koja je u tom trenutku bila u bolnici zbog zdravstvenih problema, nije štedjela riječi na Instagram Liveu gdje je izrazila svoj bijes. "Želim da ovo bude kristalno jasno – trenutno jedva dišem, ali moram reći, ovo je prešlo svaku granicu. Kad se netko petlja s mojom djecom, to više nije šala", poručila je.

Nepoznata osoba nazvala je socijalnu skrb i optužila je za zlostavljanje djece, što je izazvalo hitnu intervenciju nadležnih službi. "Da mi netko pošalje socijalnu skrb i policiju pred kuću u 11 navečer, dok moja djeca spavaju, jer je netko anonimno nazvao i rekao da su zlostavljana... Jeste li vi normalni?" upitala je Cardi B u šoku.

Ovo nije bio samo neugodan incident, već i emocionalni udarac za Cardi B, koja je priznala kako se već nekoliko dana bori s bolešću i da se nalazi u bolnici od subote. "Šale su otišle predaleko. Vi glupi ljudi mislite da je ovo smiješno? Nije. Ovo me uzdrmalo", dodala je.

"Netko se igra s mojom obitelji, to neće proći nekažnjeno"

Reperica je također naglasila da su ona i njezina obitelj jedini Afroamerikanci u kvartu, što je situaciju učinilo još osjetljivijom. "Neću ovo samo tako pustiti. Tužit ću centar za socijalnu skrb jer su došli na temelju lažnog poziva, a osobu koja je ovo napravila također planiram tužiti", odlučno je poručila.

Cardi B je obećala da će unajmiti najboljeg privatnog istražitelja kako bi otkrila tko stoji iza ovog. "Kada saznam tko si, nećeš se dobro provesti", nastavila je, aludirajući i na to da će njezin bivši suprug, reper Offset, također tražiti pravdu. "Ako si muškarac, moj bivši će te prebiti. Ako si žena, moja sestra Hennessy i ja ćemo to riješiti", izjavila je.

Otkrila koliko novca troši na djecu

Kroz cijeli video Cardi B je naglašavala kako se ona i njezin bivši suprug vrlo dobro brinu o svojoj djeci te je spomenula da troši velike iznose na njihovo obrazovanje i skrb. "Školarina za moju kćer iznosi 45.000 dolara godišnje, a dadilja za bebu košta 700 dolara dnevno. Na djecu trošim više nego na sebe", ponosno je izjavila.

Ova nezavidna situacija sigurno će imati pravne posljedice jer Cardi B ne planira samo tako odustati. "Netko se ozbiljno igrao s mojom obitelji, i to neće proći nekažnjeno", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.