Nereida Gallardo: Ronaldo svaki dan zove mamicu na telefon!

BIVŠA djevojka jednog od najboljih i najzgodnijih nogometaša na svijetu, 24-godišnja Nereida Gallardo, svako malo otkriva škakljive detalje iz njegovog privatnog života. Već su četiri mjeseca prošla otkako je Ronaldo ostavio Nereidu, ali način na koji je to učinio, putem sms poruke, očito i dalje kod nje izaziva potrebu za javnim istupima. Očigledno povrijeđena Nereida našla je za shodno vratiti Ronaldu istom mjerom, pa svijetu otkriva sočne detalje koje nogometaš krije iza četiri zida svoje sobe.

"Njegova kuća puna je zrcala tako da se može stalno gledati"

"On je kukavica koja se sa mnom nije mogla suočiti licem u lice. Ronaldo voli da njegovo tijelo bude glatko, pa se stalno depilira.Također koristi kojekakve kremice koje vlaže njegovu kožu i njima se maže barem dva puta dnevno", otkrila je sisata i egzotična Nereida koja je jedva čekala da svijetu obznani njegovu opsesiju samim sobom.

"Njegova kuća puna je zrcala tako da se može stalno gledati. Obožava se gledati i igrati sa svojom kosom. Ima kovrčavu kosu i od mene je tražio da mu je izravnam kao što sam to i sebi radila. Posvuda u njegovoj kući mogu se vidjeti njegovi inicijali, kao i broj sedam koji je broj na njegovom dresu", rekla je očigledno ljuta Nereida koja je na kraju podlo otkrila kako "Cristiano svoju mamicu Dolores zove svaki dan, stoga je ne bi čudilo da mu sljedeću djevojku izabere mama".


L.V., Totalsport
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.