Nicole Kidman o nesigurnostima iz mladosti: Zadirkivali su me zbog visine

Foto: EPA

Glumica Nicole Kidman priznala je da nije uvijek bila samouvjerena oko svog izgleda. U novoj dokumentarnoj seriji In Vogue: The 90s Kidman je progovorila o nesigurnostima koje je osjećala kao mlada djevojka.

Nije vjerovala u svoju ljepotu

Iako u početku karijere nije vjerovala u svoju ljepotu, John Galliano ju je prepoznao i želio je da na dodjeli Oscara 1997. godine nosi haljinu s njegovim potpisom. Taj trenutak potaknuo je glumicu da preispita i promijeni mišljenje o svom izgledu.

"Možete li vjerovati? Cijeli život sam željela biti visoka 155 centimetara i imati obline, a odjednom je biti visoka 180 centimetara i jako mršava postalo super", prisjetila se Kidman. Istaknula je da je imala crvenu kosu kada je bila djevojčica te da su je vršnjaci zadirkivali zbog visine.

Izgubila majku

Podsjetimo, Nicole je na Filmskom festivalu u Veneciji dobila nagradu za najbolju glumicu zahvaljujući ulozi u trileru Babygirl, no samo nekoliko sati prije nego što je trebala preuzeti nagradu, saznala je da je u dobi od 83 godine umrla njezina majka.

Glumica je hitno otputovala kući, a umjesto nje nagradu je preuzela redateljica filma Halina Reijn, koja je pročitala njezinu izjavu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.