Nicole Kidman o snimanju erotskog filma: Morali smo stati, bilo mi je dosta orgazama

Foto: Press

Glumica Nicole Kidman tumači glavnu ulogu u filmu Babygirl, koji u američka kina dolazi 25. prosinca, a za svoju izvedbu osvojila je nagradu za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Veneciji. Nedavno je podijelila svoja iskustva sa snimanja, otkrivši kako su u pojedinim trenucima morali prekinuti snimanje zbog intenziteta erotskih scena.

Bila je iscrpljena

Nicole u filmu igra uspješnu direktoricu koja započinje vezu s mlađim pripravnikom. U razgovoru za The Sun priznala je kako su scene s Harrisonom Dickinsonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njezinog supruga, ponekad bile previše zahtjevne. Ispričala je kako je osjećala frustraciju i povremeno pomišljala da više ne želi snimati takve scene. Opisala je osjećaj iscrpljenosti i burnouta koji je doživjela tijekom snimanja.

"Postojala je ogromna količina dijeljenja i povjerenja, a zatim i frustracije. Bilo je kao: 'Ne diraj me.' U nekim trenucima tijekom snimanja sam razmišljala da više ne želim doživljavati orgazme. Nemojte mi se približavati. Mrzim raditi ovo. Ne znam želim li da me više itko dira u životu. Dosta mi je. To je bilo prisutno cijelo vrijeme tako da je izgledalo skoro kao burnout", ispričala je Kidman.

Otkrila da je filmska ekipa bila pažljiva

Redateljica Halina Reijn inspiraciju za film pronašla je u filmu Basic Instinct te u priči o ženi koja 25 godina braka nije doživjela seksualno zadovoljstvo. Nicole je privukla ova uloga jer je predstavljala novi izazov u njezinoj karijeri.

Iako su neke scene bile vrlo intimne i emocionalno izazovne, Nicole vjeruje da ih je uspjela odraditi zahvaljujući ženskoj redateljici te podršci koordinatora intimnih scena. Glumica je istaknula kako je cijela ekipa bila vrlo pažljiva i podržavajuća tijekom snimanja.

Kidman je osvojila nagradu za ulogu, no nije je osobno preuzela jer je u to vrijeme preminula njezina majka Janelle. U dirljivoj izjavi koju je prenijela redateljica, Nicole je istaknula kako je njezina majka bila ključna figura u njenom životu i posvetila joj je nagradu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.