Nicole Scherzinger povodom rođendana objavila fotke u kupaćem: Bože, hvala ti

Foto: Instagram

Nicole Scherzinger proslavila je 46. rođendan i tim povodom počastila fanove fotografijom i videom na svojem Instagram profilu. Pozirala je u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu pokazujući istrenirano tijelo. 

"Preplavljena sam količinom ljubavi koju ste mi poslali povodom rođendana", poručila je Nicole svojim pratiteljima ispod objave. "Bože, hvala na još jednoj godini. Ne bilo kakvoj godini - vjerojatno mojoj najodvažnijoj i najhrabrijoj do sada. Hvala ti za tvoju milost dok mi pomažeš da rastem i razvijam se. Hvala ti za radosti i smijeh, borbe i ožiljke. Hvala ti za borbenost koja živi u meni da nikad ne odustanem i za predaju i spokoj kada moram nešto pustiti. Svakim svojim udisajem, vječno sam zahvalna za sve. Sve me to oblikovalo ženom kakva sam danas. Volim vas sve! Hvala ti što me voliš takvu kakva jesam", otvorila je srce ova pjevačica svojim fanovima. 

Emotivne poruke njezinih fanova

"Sretan rođendan prelijepa ženo", "Moja si inspiracija od samog početka karijere pa sve do danas... Volim te", "Zaslužuješ cijeli svijet", bili su samo neki od komentara njezinih vjernih pratitelja. 

Otkucava mi biološki sat

Nedavno, Nicole je dala izjavu za strane medije gdje je priznala da bi voljela imati djecu sa svojim zaručnikom Thomom Evansom, ali da je to jako teško zbog previše obveza kojima su pretrpani. Dodaje kako ima osjećaj da joj biološki sat otkucava. Par se zaručio prošle godine na Havajima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.