Nika Fleiss objavila fotografiju s plaže. Sunčala se u toplesu

Foto: Instagram

Nika Fleiss, bivša hrvatska skijašica, ne pojavljuje se često u javnosti, ali svoje pratitelje često počasti objavama na Instagramu. Ovoga puta, objavila je fotografiju s plaže gdje se vidi kako se sunča u toplesu. 

Objavila je fotografije iz Italije

Prije dva tjedna objavila je nekoliko fotografija sa Sicilije te u opis stavila popularnu talijansku frazu "la dolce far niente" koja se koristi kao izraz za lagodan život.

Zanimljivo je da je fotografija (druga po redu u objavi iznad) koju je Nika objavila sa Sicilije već privukla pažnju na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana objavio ju je kreator digitalnog sadržaja iz Hong Konga, Billy Lee, a objava je dobila više od osam tisuća lajkova. Kao autor fotografije naveden je Michael Kessler. 

Photo by Michael Kessler ( I think). In Sicily. @Marie Crinon

Objavljuje Billy LeePonedjeljak, 8. srpnja 2024.

U travnju ove godine Nika se pohvalila na svom Instagramu fotkom s bazena opatijskog hotela. Bivša skijašica pozirala je u badiću na napuhancu u obliku jednoroga. "Otvaranje sezone", napisala je uz fotku na kojoj je do izražaja došao njezin preplanuli ten.

Pozirala je za Playboy

Nedugo nakon što se oprostila od skijanja, odlučila je pozirati za naslovnicu Playboya. Prije nekoliko godina je na pitanje je li joj žao što se razodjenula za taj časopis, izjavila za Večernji list: "Ne žalim ni za čim u životu. Opet ću se slikati ako bude prilike." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.