Nika Turković i Songkillersi besplatno će nastupati u Petrinji

Foto: Instagram

Treće izdanje Malog festivala Petrinja održat će se 21. i 22. lipnja i u grad na obali Kupe dovodi - Songkillerse i Niku Turković uz koje će sve Petrinjce i njihove goste zabavljati i sve popularniji kids from the sky i Scifidelity Orchestra.

Songkillersi predvođeni Željkom Banićem - Banetom nastupaju u subotu 22. lipnja. "Jedva čekamo nastupiti u predivnoj Petrinji i rasplesati sve okupljene. Vidimo se 22.6., yeah!" poručio je Bane.

Za nastup Songkillersa publiku će zagrijati čakovečki street music virtuozi SciFidelity Orchestra: "Veliko nam je zadovoljstvo što možemo biti dio ove dobre priče. Volimo Petrinju i veselimo se nastupu - očekuje vas puno dobre vibre, pozitivne glazbe i lijepih emocija", poručio je Filip Horvat iz Scifidelity Orchestra.

Koncerti su besplatni

Nika Turković nastupa 21. lipnja. "Ovo će biti moj prvi koncert u Petrinji, a posebna mi je čast što ću sa svojim bendom otvoriti ovaj dvodnevni festival. Jako sam uzbuđena i obećavam da ćemo se posebno potruditi kako bi publika bila zadovoljna. Vidimo se u Petrinji!" poručila je Nika.

Prije Nike nastupaju mlade alt pop zvijezde iz Križevaca, kids from the sky. Svi koncerti su besplatni i počinju u 20 sati, a tijekom poslijepodneva bit će organiziran program za djecu uz DJ-a, a ulaz je besplatan. Mali festival Petrinja donosi izdavačka kuća Aquarius Records te Turistička zajednica Grada Petrinje i Grad Petrinja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.