Nika Turković održala koncert u Tvornici kulture

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nika Turković sinoć je održala koncert u rasprodanom Velikom pogonu Tvornice kulture. Izvela je pjesme kao što su Pusti, U mraku, Gledaj me i Mogu i sama. 

Ovo joj je najveći samostalni koncert u karijeri. Niki su kao predgrupa nastupali Tia, a gosti su bili Nea i Pocket palma. 

Prije koncerta razgovarali smo s Nikom te nam je otkrila kako se osjeća.

"Osjećaj je neobičan. Imam tremu, ali mi se manifestira na neke nove načine jer sam svjesna da je ovo najveća stvar dosad. Iako radimo neke možda nove stvari i veće stvari, nekako sam zabrinuta hoće li sve proći kako treba i hoću li se ja, koja sam sad uhodana u nekim uvjetima, znati snaći u novim uvjetima. Imam tremu, ali onu jako dobru", rekla je i dodala da joj puno znači činjenica što nastupa u svojem rodnom gradu. 

"Puno sam manje zabrinuta, u smislu hoće li to ovdje dobro proći. Mislila sam si, ako igdje, ovdje je ispravno mjesto za najveći koncert dosad. Ovo će biti najbolje od nas i dovest ćemo neke jako zabavne ljude i sve to skupa će biti jedan emotivan party", kazala je.

Bila predstavnica Hrvatske na Dječjem Eurosongu

Nika je Hrvatsku 2004. predstavljala na Dječjem Eurosongu u Norveškoj s pjesmom Hej mali. 

"Upala sam u tu priču jer je Dino Jelusić iz moje osnovne škole pobijedio na dječjoj Euroviziji, a ja sam tad već pjevala pa sam si rekla: 'Ako je išao Dino, zašto ne bih mogla ja.' Doslovno sam rekla: 'Ja bih išla na Euroviziju. Pitali su me: 'Znaš li da moraš napisati pjesmu?', ja sam im rekla: 'Znam, znam, budem ja to napisala.'"

Nakon Eurosonga 2004. godine snimila je album Alien, na kojem se nalaze dueti s Tonyjem Cetinskim i Oliverom Dragojevićem. Prošle godine izdala je drugi album 11. 

>> S 8 je predstavljala Hrvatsku na dječjem Eurosongu, sad priprema koncert u Tvornici

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.