Nina Badrić oduševila fanove fotkama iz Crne Gore: "Baš me hoće ovi zalasci sunca"

Foto: Instagram

Nina Badrić oduševila je pratitelje fotografijama iz Crne Gore. 

52-godišnja pjevačica je pozirala u bijeloj haljini, dok se iza nje nazirao zalazak sunca. "Baš me hoće ovi zalasci sunca", napisala je Nina u opis objave.

"Nikad ljepša", "Divna i otmjena", "Sjajiš", "Čarobno izgledaš", "Najljepša na estradi", "Fenomenalna fotografija", "Dama", pisali su Nini obožavatelji u komentarima.

Nedavno bila u Grčkoj

Badrić je nedavno bila na odmoru u Grčkoj, gdje je srela hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića i njegovu suprugu Lanu Miholjević, koji su na Mikonosu proveli medeni mjesec. "Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi", napisala je pjevačica uz fotku na kojoj pozira s parom. 

Inače, pjevačica je u zadnjih mjesec dana izbacila dvije nove pjesme, koje će se naći na njezinom novom studijskom albumu. Najavila je i koncert u Areni Zagreb 30. studenog ove godine. "Dragi moji, čast mi je najaviti da stižem 30. studenog u zagrebačku Arenu, ponovno", objavila je nedavno Nina.

Badrić je u Areni nastupala 2020. godine, na samom početku pandemije koronavirusa.

"Iskreno, taj koncert mi je bio ogromna trauma, to je bilo izuzetno teško za odraditi, znam da to ljudi ne vole čuti, ali bilo je vrijeme lockdowna, u potpuno poremećenim uvjetima koji su se mijenjali iz dana u dan, kao i situacija da smijemo raditi, ili ne. Jedan dan bi dobili informaciju da se otkazuje, drugi dan da nas puštaju, tako da evo šest mjeseci smo živjeli pod ogromnim stresom i na kraju sam mislila da nitko neće doći u Arenu, da će svi zapravo otkazati zbog tog lockdowna I korone. Međutim Arena je bila prepuna i zahvalna sam svakom čovjeku koji je došao i koji je bio sa mnom", prisjetila se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.