Nina Kraljić: Svima je sad vidljiv očajan zvuk na sceni Dore

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NINA KRALJIĆ na svom je Instagramu komentirala ovogodišnju Doru.

"Godine kad sam izletjela na Doru s etno pjesmom Rijeka za Eurosong, Ukrajina završi druga u finalu isto s perjem i etnom i taman se te godine krenula Eurosong scena okretati prema autentičnom izričaju na materinjem jeziku, savršeno za Rijeku.

Ove godine, pak, favorit Dore čak nije niti izabran već izvučen kao zamjena što puno govori + svima je sad vidljiv očajan zvuk na sceni Dore, no usprkos svemu tome Baby Lasagna je daleko spremniji za taj stage nego što sam ja bila s obzirom na to da mi je outfit za nastup tek bio vidljiv u spotu kao dobar primjer", započela je Nina svoju objavu.

Ona navija za Baby Lasagnu: "Sjajna formula za Eurosong"

"Ako ne bude bilo opet rukovanja ispod stola na klasično 'rvatski način s nekim zakulisnim igrama ili lošim glasanjem glasača (makar sumnjam da bi ljudi glasali kontra zdravog razuma), Hrvatska bi s ovim genijalnim dečkom mogla doći do jaaako visokog plasmana na Eurosongu", dodala je pjevačica.

Kaže da je Baby Lasagna genijalan i podsjeća je na dane kad je išla na Rammsteinove koncerte. "Sjajna formula za trenutni Eurosong koja se ne bi smjela propustiti. Top", dodaje.

Nina je sinoć i ispod članka na Indexu pohvalila Baby Lasagnu. "Top, top, top", napisala je te dodala nekoliko emotikona srca. Podsjetimo, Nina je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2016. godine s pjesmom Lighthouse, a potom se 2021. ponovno natjecala na Dori s pjesmom Rijeka, no tada je pobijedila Albina s pjesmom Tick Tock.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.