Nisu samo fanovi bijesni. Gosling o nominacijama za Oscara: Razočaran sam

Foto: Press/Profimedia

OBJAVLJENE su nominacije za Oscare, a jedan je film podignuo prašinu. Barbie je zaradila osam nominacija, no Akademija nije nominirala Gretu Gerwig, redateljicu i scenaristicu, kao ni Margot Robbie, glavnu glumicu, dok je Ryan Gosling nominiran za najbolju sporednu ulogu u filmu.

Ta je odluka razbjesnila fanove koji su preplavili društvene mreže komentarima, a izgleda da se nije svidjela ni glumcu koji je utjelovio Kena. Sada se oglasio o svemu. "Malo je reći da sam razočaran što nisu nominirane u svojim kategorijama", poručio je Gosling u izjavi. 

"Nema Kena bez Barbie"

"Jako sam počašćen što sam nominiran zajedno sa svojim nevjerojatnim kolegama koji su glumili u drugim odličnim filmovima. I nikad nisam mislio da ću ovo reći, ali sam nevjerojatno ponosan što sam utjelovio plastičnu lutku imena Ken", dodao je.

"No, nema Kena bez Barbie, a nema filma o Barbie bez Grete Gerwig i Margot Robbie, koje su najzaslužnije za ovaj nevjerojatan film", zaključio je. Sličnog je stava i njegova kolegica America Ferrera, koja je za Variety rekla da je jako razočarana što Robbie i Gerwig nisu nominirane. 

Podsjetimo, kao što se očekivalo, film Christophera Nolana Oppenheimer rasturio je i dobio 13 nominacija. Film Poor Things s Emmom Stone slijedi s 11 nominacija, dok ih je drama Martina Scorsesea Killers of the Flower Moon dobila 10. Sve nominacije pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.