Nives Celzijus objavila pjesmu Moja pila. Spot će, predviđamo, biti jako gledan

Foto: @lucky_m_e

Nives Celzijus je objavila novu pjesmu imena Moja pila, čiji spot će, predviđamo, zasigurno biti poprilično gledan.

"Od početaka glazbene karijere željela sam snimiti baš ovakav spot, gdje sve prska, kaplje, klizi. Oduvijek su mi scene pranja auta bile posebno senzualne i moćne te i dan-danas pamtim Jessicu Simpson, Paris Hilton, Carmen Electru i Jenny McCarthy u tim mokrim izdanjima, sa šmrkom u ruci, kako sapunaju limenog ljubimca. Moja pila vrući je spoj svih tih spomenutih videouradaka koji su me inspirirali, s još pokojim Celzijusom. I moram priznati da mi je ovo bilo najzabavnije snimanje. Obično kad su ta cjelodnevna snimanja tijekom ljeta, borim se s vrućinom i znojem, a ovdje je sve bilo potaman. Taman kad udari toplina, a ja se lijepo pošpricam", sumirala je svoju ideju za spot Nives. 

Izlazak pjesme mogao bi dovesti u probleme jednog regionalnog pjevača čije ime Nives zasad ne otkriva.

Inspirirao ju kolega

Za pjesmu je sama napisala tekst i glazbu. Inspirirao ju je, kaže, jedan regionalni pjevač, i to - šovinizmom.

"Moja pila je još jedna u nizu mojih autorskih pjesama, snimljena još za vrijeme korone, ali čekala sam taj intuitivni trenutak da ju napokon predstavim publici. Često me pitaju o čemu zapravo govori pjesma. Inspiraciju sam dobila nakon sastanka s jednim regionalnim kolegom pjevačem, kada smo pregovarali oko zajedničkog dueta", otkrila je.

"Sjećam se da se u jednom trenutku malo opustio i počeo rangirati kolegice, uspoređujući ih s prijevoznim sredstvima. Od dvokotača preko Stojadina pa sve do Bugattija. I ok, nažalost, navikli smo na taj diskurs balkanskih muškaraca u kojem rado ženama 'tepaju' uspoređujući ih s omiljenom limarijom, ali ipak sam bila osupnuta tolikim angažmanom oko stvaranja liste koju bi najradije 'provozao'. Prokomentirala sam tada da je šteta da toliko vremena troši na sanjarenje o vožnjama koje su mu nedostižne. I nakon toga je nastala Pila, kao šaljivi odgovor likovima koji bespotrebno mozgaju o neostvarivim vožnjama", kaže Nives.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.