Njemica u Hrvatskoj snimila balkon pod vodom: Rekli su mi da je ovdje rujan sunčan

Screenshot: TikTok

Turistkinja iz Njemačke objavila je na TikToku duhovit video sa svog odmora u Hrvatskoj, koji je brzo privukao pažnju. U videu stoji natpis: "Rekli su mi da dođem u Hrvatsku jer je vrijeme u rujnu savršeno." No, u sljedećem kadru vidi se kako prilazi prozoru, a vani pada jaka kiša i balkon je potpuno poplavljen. "Hrvatska u rujnu je uvijek dobra ideja", napisala je u opisu videa.

@elisajngr croatia in september is always a good idea #croatia #fyp ♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire - September) - frickin weeb

Video je prikupio više od 70 tisuća pregleda i gotovo dvije tisuće lajkova na TikToku. Korisnici su odmah prokomentirali situaciju: "Rujan u Hrvatskoj uvijek je nepredvidiv", "Vrijeme ti je jasno poručilo - vrijeme je za povratak kući", "Još uvijek je 30 stupnjeva i jesen je, bolje nego 10 stupnjeva i ista kiša u Njemačkoj", "Tri mjeseca nije pala kap kiše, gdje si bila do sad?" te duhoviti zaključak: "Pa imaš bazen ispred apartmana, na što se žališ".

Promjena vremena u Hrvatskoj

Nakon jučerašnje promjene vremena i velikog nevremena u Dalmaciji koje je potopilo ulice i čupalo stabla, danas se vrijeme smirilo, no to neće potrajati.

Naime, meteorolozi već za četvrtak u drugom dijelu dana najavljuju još veću promjenu vremena koja će donijeti pravu jesen. 

Kako piše Istramet, nakon kratkotrajnog smirivanja vremena, već u četvrtak stiže novo pogoršanje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Promjena će kulminirati u petak s naglim padom temperature zraka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.