Njima nikad nije dosadno: Clooney i Pitt super se zabavljaju na premijeri novog filma

Foto: Profimedia

Brad Pitt (60) i George Clooney (63) prošetali su se crvenim tepihom u kazalištu TLC u Los Angelesu na premijeri svog novog filma Wolfs i pritom su se odlično zabavili.

Pitt i Clooney tijekom ovog pojavljivanja nisu skidali osmijeh s lica. Sve prisutne oduševila je njihova zafrkancija kojom su pokazali da njima dvojici nikad zajedno ne može biti dosadno.

Izvodili su razne poze, zbijali šale i smijali se od uha do uha.

Prije premijere filma Brad je udijelio i komplimente svom kolegi. Kada ga je magazin People pitao ima li kakav savjet za buduće najseksi muškarce svijeta, izbor koji spomenuti magazin održava svake godine, a titule su nosili i on i Clooney, Pitt se našalio i pokazao na Georgea: "Ovo je najseksi muškarac koji je još uvijek živ."

Uvijek zbijaju šale

I na ranijim premijerama dvojac se odlično zafrkavao. Na press konferenciji na Venecijanskom filmskom festivalu Brad Pitt je rekao kako želi raditi s ljudima koje poštuje. Na to se nadovezao Clooney te je njegovu izjavu shvatio kao priliku za šalu.

"U pravu je. 74 su mu godine, tako da je on, iskreno, itekako sretan da u tim godinama još uvijek može raditi", rekao je Clooney, a Brad se na njegovu šalu nasmijao. 

>> Fotografima u Veneciji sigurno nije dosadno s Clooneyjem, ove fotke su dokaz

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.