Nova filozofija brenda Jeruzalem Ormož it's up to you slavi moć izbora

Foto: Press

Jeruzalem Ormož je poznati slovenski brend vina za one modernog duha i radoznalog uma. Pouzdan, dosljedan u kvaliteti, prepoznatljiv i suvremen, Jeruzalem Ormož nudi savršenu bocu za svaku priliku i idealan je izbor za one koji žele uživati u čaši vina bez kompromisa po pitanju kvalitete, zabave i inovativnosti.

It's up to you

Nova filozofija brenda Jeruzalem Ormož slavi moć izbora. Naše odluke, velike ili male, oblikuju naša iskustva i definiraju tko smo. Baš kao što biramo što ćemo odjenuti ili gdje ćemo ići, tako i izbor savršenog vina odražava naše jedinstvene preferencije i ukuse.

Uživanje u čaši vina Jeruzalem Ormož je poseban doživljaj i savršeno se uklapa u dinamičan ritam modernog života. Svaka boca vina Jeruzalem Ormož podržava želju za autentičnošću i omogućuje vam da živite svoj najbolji život. Odluka o tome hoćete li istraživati nove okuse ili iznova uživati u svojim favoritima je na vama.

Vina Jeruzalem Ormož nude široku lepezu sjajnih opcija, idealnih za svako društvo i svaku priliku. Bilo da se želite opustiti nakon dugog dana ili proslaviti poseban trenutak s prijateljima, vina Jeruzalem Ormož su tu kako bi i najjednostavnija druženja prerasla u nezaboravne trenutke. Na vama je da odaberete savršenu bocu za sebe ili kao poklon za dragu osobu.

Sweet summer vibes

Ljeto je godišnje doba koje odiše lakoćom života, a topli dani i duge večeri pružaju savršenu priliku za opuštanje, uživanje u jednostavnim radostima i odmor od uobičajenog radnog ritma. Ljeti se više družimo s prijateljima, više se zabavljamo, uživamo u dobroj hrani i čaši dobrog vina.

Ovoga ćemo ljeta uživati u ispijanju slatkih i osvježavajućih vina koja osvajaju svojim muškatnim notama. Vinarija Puklavec Family Wines je za slatko ljeto pred nama pripremila tri svježa i slatka vina, idealna za duge tople dane i ljetna druženja koja životu daju iskru radosti.

Lagan i sunčan Muškat Ottonel iz linije Jeruzalem Ormož donosi muškatne arome koje će zasladiti svaki trenutak u danu, a život obogatiti sretnim momentima i lakoćom. Ovo je vino idealno uz desert ili kao zaseban slatki trenutak na svakoj ljetnoj zabavi koju organizirate.

Rumeni muškat (Žuti muškat) iz linije Jeruzalem Ormož, poluslatko je vino. Čest je izbor ljubitelja slađih vina srednjeg tijela s tipičnim muškatnim notama koje osvajaju i bude čula aromama limunske trave, citrusa, klinčića i breskve. Ovo je vino idealno uz desert, uz svaki sretni trenutak slavlja ili kao slatko osvježenje na zabavi.

Linija Pop art donosi vino Sladki muškat (Slatki muškat), pravo slatko ljetno vino napravljeno od sorti muškat ottonel i muškat žuti. Slatkoća, svježina, aromatičnost i lakoća muškatnih sorti, kao i obožavana aroma muškatnog oraščića, posebno oduševljavaju pripadnice ljepšeg spola.

Vinarija Puklavec Family Wines

Vina i pjenušce Jeruzalem Ormož najbolje je opisati kao svježa, voćna i oživljavajuća. Grožđe raste u ljutomersko-ormoškim vinogradima gdje su uvjeti za proizvodnju bijelih vina savršeni. Vinogradi su smješteni u zadivljujućem Terroiru, a slikoviti krajolik okružuju i krase pomno izgrađene plodne terase, koje se protežu od brežuljka do brežuljka.

Terase omogućavaju da grožđe tijekom zriobe primi puno sunca, dok hladne noći pridonose njegovoj prikladnoj svježini. Uz pomoć najsuvremenije tehnologije, podrumi vinarije Puklavec Family Wines stvaraju moderna  i elegantna vina u kojima je sačuvano ono najbolje iz prirode.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.