Nova TV se javila nakon što je kanal Supertalenta uklonjen s YouTubea, evo što kažu

Screenshot: YouTube

KANAL Supertalenta uklonjen je s YouTubea i više se niti jedan video natjecanja u devet sezona ne može pronaći na toj platformi. Nije poznato zbog čega je YouTube uklonio kanal hrvatskog Supertalenta, a s Nove TV nam nisu dali precizan odgovor.

"Tijekom devete sezone Supertalenta plasiranje sadržaja usmjereno je na druge kanale kao što su portali Nove TV te društvene mreže Instagram, Facebook i TikTok, a odluku o eventualnom ponovnom pokretanju YouTube kanala donijet ćemo naknadno", rekli su nam s Nove TV.

Kanal je ugašen danima

Već u nedjelju bilo je jasno da na YouTubeu nema novih snimki natjecatelja, a nestale su i sve snimke iz svih prethodnih sezona natjecanja. Prvi problemi su počeli krajem rujna kada je YouTube uklonio nastup Magic Leona, koji je u Supertalentu dobio prvi zlatni gumb ove sezone. Video je bio najgledaniji video na YouTubeu u Hrvatskoj, ali je nestao za manje od dva dana.

Nastup mađioničara bio je pregledan više od 300 tisuća puta, a lajkalo ga je više od osam tisuća ljudi prije nego što je uklonjen zbog, kako stoji u obavijesti na YouTubeu, "copyright claima" BMG Rights Managementa. 

Ekipi Supertalenta je preostalo da snimke iz emisija objavljuje na Instagramu, gdje ih prate oko 44 tisuće ljudi, i na Facebooku, gdje imaju 200 tisuća pratitelja. Ipak, bez YouTube kanala Supertalent gubi stotine tisuća pregleda. Nastupi sa Supertalenta nerijetko su završavali u vrhu trendinga u Hrvatskoj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.