"Nova uloga joj odlično pristaje": Kidman snimljena u NY-u, pokazala vitku liniju

Foto: Profimedia/EPA

Nicole Kidman privukla je poglede ispred jednog njujorškog hotela u kojem se održala projekcija erotskog trilera Babygirl u kojem 57-godišnja glumica ima glavnu ulogu.

Za ovu je prigodu Nicole odjenula crnu dolčevitu, široke sive hlače i crne cipele. Kosu je raspustila te je nosila minimalno šminke. Ako je suditi prema fotografijama, glumica je bila dobro raspoložena.

Njezine fotografije ovih se dana šire društvenim mrežama. Na X-u neki pišu da im Nicole djeluje premršavo, dok drugi pišu da glumica nikad nije bolje izgledala. The Sun piše da je "Kidman odlično utjelovila lik u novom filmu zahvaljujući svom seksepilu". Oskarovka je u filmu Babygirl utjelovila uspješnu izvršnu direktoricu i obiteljsku ženu koja započinje aferu sa znatno mlađim pripravnikom.

Nedavno progovorila o nesigurnostima iz mladosti

Nicole Kidman je priznala da nije uvijek bila samouvjerena oko svog izgleda. U novoj dokumentarnoj seriji In Vogue: The 90s Kidman je progovorila o nesigurnostima koje je osjećala kao mlada djevojka.

Iako u početku karijere nije vjerovala u svoju ljepotu, John Galliano ju je prepoznao i želio je da na dodjeli Oscara 1997. godine nosi haljinu s njegovim potpisom. Taj trenutak potaknuo je glumicu da preispita i promijeni mišljenje o svom izgledu.

"Možete li vjerovati? Cijeli život sam željela biti visoka 155 centimetara i imati obline, a odjednom je biti visoka 180 centimetara i jako mršava postalo super", prisjetila se Kidman. Istaknula je da je imala crvenu kosu kada je bila djevojčica te da su je vršnjaci zadirkivali zbog visine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.