Nove fotke Kate Middleton raznježile mnoge: Družila se s djevojkom (16) koja ima rak

Foto: Instagram

Na službenom Instagram profilu princeze i princa od Walesa objavljena je dirljiva fotografija Kate Middleton. Susrela se s fotografkinjom Liz Hatton (16) koja se bori s rijetkim tumorom. 

Kate je zagrlila Liz

Liz, inače iz Harrogatea u Yorkshireu, obožava fotografiranje te je dobila osobni poziv princa Williama da sudjeluje na investituri koju je održao u Windsoru, piše Daily Mail. Liz je također pozvana zajedno sa svojom obitelji da se nasamo sastane s Williamom i Kate kako bi porazgovarali o borbi protiv raka. Tijekom tog sastanka Kate je zagrlila djevojku. 

"Bilo mi je zadovoljstvo sastati se danas s Liz u Windsoru. Talentirana je mlada fotografkinja čija nas je kreativnost i snaga oboje inspirirala. Hvala ti što si s nama podijelila svoje fotografije i priču", napisano je u opisu fotografija koje su podijelili Kate i William.

William je za Liz saznao preko London Air Ambulance Charityja, čiji je pokrovitelj.

"Princ je saznao za Liz preko dobrotvorne organizacije London Air Ambulance Charity čiji je on pokrovitelj i nakon investiture, pa su se princ i princeza od Walesa sastali privatno s Liz s njezinom obitelji kako bi čuli o njezinom danu i putovanju", rekao je kraljevski glasnogovornik. 

Na Instagramu kraljevskog para objavljene su fotografije koje je Liz uslikala.

Liječnici su rekli Liz da ima najviše tri godine života

Liz je dijagnosticiran dermoplastični tumor. Njezina majka rekla je da su liječnici rekli da ima između šest mjeseci i tri godine života. Nakon pregleda liječnici su otkrili da ima tumore na jajnicima i jetri.

"Nekad sam bila usmjerena na školski rad. Sad sam u potpunosti prekinula školsku nastavu. Ako mi je preostalo samo tri godine života, koja je svrha?" rekla je Liz za BBC.

Zbog toga je Liz napravila popis želja u vezi fotografskih iskustava. Fotografijom se počela baviti u šestom razredu kada je uštedjela za svoj prvi fotoaparat, a dosad je fotografirala vojsku, predstave u kazalištu West End i televizijske emisije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.