Novi dečko Ariane Grande konačno se razveo

Foto: Profimedia

Ethan Slater i Lilly Jay službeno su razvedeni.

Novi dečko Ariane Grande i njegova supruga u četvrtak su finalizirali svoj razvod, javlja TMZ. 

Bivši par počeo je hodati 2012. Vjenčali su se u studenom 2018. i imaju jedno dijete: sina kojeg su dobili u kolovozu 2022. Slater je podnio zahtjev za razvod u New Yorku 26. srpnja, a razlog razvoda nije naveden.

Lilly Jay rekla je da Ariana "ne poštuje druge žene"

Ariana Grande se, pak, razvela prošle godine. Američki mediji su u srpnju 2023. pisali da su se Ariana i Dalton Gomez razveli još u siječnju, a nekoliko mjeseci nakon toga započela je vezu s Ethanom.

Kad je Ariana počela vezu s kolegom, Ethan i Lily su navodno već živjeli odvojeno. Izvori bliski Ariani i Ethanu odlučno su opovrgnuli nagađanja da su varali svoje partnere i umjesto toga tvrde da su se počeli romantično viđati tek kada su oboje bili slobodni.

Međutim, Lilly Jay javno je osudila Arianu, rekavši za Page Six da osjeća da pjevačica "ne poštuje druge žene". Također je rekla za Daily Mail da joj je "jedini fokus trenutačno ponovo uspostaviti normalan život sa sinom".

Zbližili se na setu

Ariana i Ethan zbližili su se na setu adaptacije brodvejskog mjuzikla Wicked, gdje ona glumi Glindu, a on Boqa. Film se počeo snimati u Ujedinjenom Kraljevstvu 2022. godine.

Film je režirao hvaljeni redatelj Jon M. Chu, poznat po filmovima Crazy Rich Asians i In the Heights. Scenarij su napisali Stephen Schwartz i Winnie Holzman. Wicked je podijeljen u dva dijela - prvi dio imat će premijeru 27. studenog ove godine, a drugi dio u kina dolazi 2025.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.