VRIJEME uživanja na plažama i u moru privodi se kraju, a slijedi povratak u školske klupe. Osnovnoškolske, srednjoškolske, fakultetske klupe, ali i radne – urede i poslovne prostore.
Ovaj period izazovan je i za one koji idu u školu i za roditelje jer osim pripreme u vidu kupovine odjeće, obuće, školskog pribora i knjiga tu je i neizostavno pitanje – što jesti tijekom dana provedenog u školi?
Svi znamo kako mlađe generacije više vole slane i slatke grickalice, a roditeljima je važno da to bude svježe pripremljen, topli obrok. Nažalost, ne stignu ga uvijek i svaki dan pripremati, no postoji odlično i ukusno rješenje. Pronaći ga možete u Pan-peku!
Od ove jeseni Pan-pek asortiman proizvoda bogatiji je za dva nova slasna proizvoda – slavonsku pizzu calzone i kukuruznu špek rolicu. Oba proizvoda pripremaju se direktno na licu mjesta, svježe su pripremljena i pečena više puta dnevno i zato su duže topla. A kombinacija okusa, začina i namirnica koji su u njima spojeni oduševit će i mlađe i one nešto starije.
Tijekom pauze u školi ili od posla, svratite u Pan-pek i uvjerite se sami zašto su kukuruzna špek rolica i slavonska pizza calzone u kratkom roku postali najpopularniji proizvodi.
Kukuruzna špek rolica
Kukuruzna špek rolica jesenski je novitet u Pan-peku. Fino pecivo od miješanog brašna omotano je trakicom pancete i ispečeno do savršenog rezultata - hrskave korice i mekane, sočne unutrašnjosti.
Naizgled tradicionalnija kombinacija pancete i peciva zapravo je moderan i praktičan zalogaj koji se može pojesti sam, kao brzi topli snack ili ćete, kao mi, uzeti barem tri špek rolice i pretvoriti ovaj proizvod u puni obrok. Radi se ručno, u Pan-pek prodajnim mjestima, na licu mjesta, svježe mota i peče kako bi rezultat uvijek bio sočna, topla špek rolica.
Slavonska pizza calzone
Preklopljena pizza talijanski je klasik, hrskava izvana, meka, sočna i puna finog nadjeva iznutra. I ništa manje važno, topla i svježe pečena! Zvuči odlično, zar ne? Uz klasičnu pizzu calzone Pan-pek od nedavno u ponudi ima i slavonsku varijantu, s neizostavnim – kulenom.
Ova calzone pizza rađena je od kukuruznog brašna, a nadjevena je rajčicom, sirom, šunkom, kulenom i začinima te fino zapečena do savršenstva odnosno do zlatno hrskave korice. Kombinacija namirnica i okusa dat će vam potrebnu energiju i ugrijati vas i kada se temperature malo spuste, a činjenica da se slavonska pizza calzone peče više puta dnevno na licu mjesta znači i da ćete u svakom trenutku imati topli obrok.
Slavonsku pizzu calzone i kukuruznu špek rolicu potražite već danas u vama najbližem Pan-peku i uvjerite se sami fine okuse i slasne kombinacije koje oni kriju. U slast!