Novi ispad Naomi Campbell: Napala snimatelja i izjurila s intervjua zbog pitanja o aferi "krvavi dijamant"

CRNA pantera je opet izgubila živce i napala snimatelja tijekom intervjua koji je pošao po zlu nakon pitanja o aferi "krvavi dijamant" u koju je britanska manekenka bila uključena.

Britanski supermodel naljutio se zbog pitanja o aferi "krvavi dijamant"

Naomi je odavno poznata po svom teškom karakteru i slabim živcima, a ovoga puta je isprovocirana pitanjem napala snimatelja, a zatim bijesno istrčala s intervjua. "Nisam dobila na poklon nikakav krvavi dijamant i ne želim razgovarati o tome", odbrusila je Naomi ekipi ABC-ja.

O kontroverznom se dijamantu izbrbljala Mia Farrow. "Naomi je došla iz svoje hotelske sobe i rekla kako su joj neki ljudi usred noći pokucali na vrata. Predstavili su se kao izaslanici predsjednika Taylora i dali joj ogroman dijamant. Ne možete zaboraviti takvu scenu, kada vam prijateljica kaže da je usred noći dobila dijamant", izjavila je svojedobno glumica.

Mia Farrow svjedočila je o slučaju i kazala kako se Naomi sama pohvalila vrijednim poklonom

Lijepa manekenka je kontroverzni dragi kamen navodno dobila na poklon od bivšeg liberijskog predsjednika Charlesa Taylora, u vrijeme kada je 1997. godine kao gošća Nelsona Mandele boravila u Južnoj Africi.

Bivšem se predsjedniku trenutno u Nizozemskoj sudi prema optužbi za silovanja, ubojstva, regrutiranje djece u vojsku, pružanje potpore pobunjenicima u Sierra Leoneu te prodaju oružja, odnosno njegovu razmjenu za vrijedne dijamante. Takvi se dijamanti nazivaju "krvavi" jer stižu iz područja koje kontroliraju nelegitimne i međunarodno nepriznate frakcije, a njima se obično financiraju vojne akcije protiv legitimnih vlada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.