Novi problemi za Harryja i Meghan, šef osoblja im dao otkaz nakon samo tri mjeseca

Foto: EPA

Šef osoblja princa Harryja i Meghan Markle dao je otkaz nakon samo tri mjeseca. ''Josh Kettler više ne radi za njih'', rekao je izvor za Daily Mail. Otkaz šefa osoblja poseban je udarac na Harryja i Meghan jer ih je on trebao pratiti na njihovoj turneji u kolumbijskoj Bogoti koja počinje ovog tjedna.

Nije prvi koji je dao otkaz

Ovaj otkaz ponovo stavlja u prvi plan izazove s kojima se par suočava u održavanju svog osoblja. Naime, od njihova vjenčanja 2018. godine, najmanje 18 zaposlenika je napustilo njihov tim. "Bilo je jasno da, dok sam radio tamo, nijedan sadašnji ili bivši zaposlenik ne bi ponovo prihvatio taj posao kad bi mu se pružila prilika. A to nisu ljudi koje su našli na ulici, već su mnogi od njih i prije bili na visokim pozicijama u tvrtkama ili na drugim značajnim funkcijama", rekao je jedan bivši član njihovog osoblja za Daily Mail.

Kettler, za kojeg se navodi da je Amerikanac, prije je radio za Cognixion, proizvođača medicinske opreme.

Trumpov sin ih kritizira

Podsjetimo, nedavno je Eric Trump, sin bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, Harryja i Meghan Markle nazvao "razmaženima" i natuknuo da bi ih mogao deportirati. Izrazio je sumnju da bi ih Britanija htjela nazad. "Možete si slobodno uzeti njih dvoje nazad. Rado ćemo ih poslati iz Amerike. Možete si ih vratiti, ali nisam siguran da ih više želite. Možda ih ni mi više ne želimo", rekao je za GB News.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.