Novi šokantni detalji DiCaprievog filma: "Zvjerski ga je napao i silovao medvjed"

Screenshot: Youtube

SLAVNI glumac potpuno se predaje ulozi, pa je tako u novom filmu Leonardo DiCaprio pokazao koliko kaleko može ići. Izgleda kako je u njegovom slučaju lakše "pobjeći" Oscaru nego napaljenom medvjedu. Tako njegov lik u filmu "Povratnik" (eng. "The Revenant") čak dva puta siluje medvjed, piše Drudge Report.

Scenarij je pisan prema biografskoj knjizi Hugha Glassa u kojoj se spominje bliski susret sa šumskom zvijeri, ženkom koja je bila agresivna jer je štitila mladunce. Glass je te kobne 1823. pretrpio teške ozljede i jedva preživio. Scena je prilično brutalna i živopisno prikazuje zvjerski napad. "To je jedna od najtežih stvari koje sam izveo u čitavoj karijeri, ali mislim da će publika prepoznati umjetnost. Kadrovi su šokantni, a način snimanja blizak je dokumentarnom filmu", rekao je Leonardo u intervjuu za Yahoo Movies.

Ovo je već drugi put da kontroverze stižu sa seta nadolazećeg filma. DiCaprio je zaista spavao u rasporenom lešu konja ne bi li se ugrijao. Ni hladnoća nije bila odglumljena, a glumac je vlastito zdravlje stavio na kocku ne bi li scene bile što autentičnije.


Mnogi spekuliraju kako bi ovo napokon trebalo biti dovoljno da slavni glumac dobije Oscara. Bila bi mu to šesta nominacija, do sada je već bio nominiran za ulogu u filmu "The Wolf of Wall Street" (2013) u dvije kategorije, "Blood Diamond" (2006), "The Aviator" (2004) i "What's Eating Gilbert Grape" (1993).

Redatelj "The Revenanta“ je Alejandro Gonzalez Inarritu ove je godine osvojio čak 4 Oscara uključujući i onaj za najbolji film "Birdman". Film u kina dolazi na Božić, nominacije za Oscara saznat ćemo tek u siječnju sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.