Scena u Plesu podijelila gledatelje: "Glumatanje, samo da bude u centru pažnje"

Screenshot: Nova TV/Instagram

SITUACIJA s tortom i haljinom Maje Šuput izazvala je brojne reakcije gledatelja Plesa sa zvijezdama. Naime, brojni gledatelji smatraju da je scena u kojoj Asim Ugljen zaskače Maju Šuput i zaprljava joj haljinu tortom bila namještena.

"Nekad je Ples sa zvijezdama bio ozbiljan show, ali mislim da je Nova TV sad to nekako čudno izvela. Nije to to", "Koji cirkus Maja izvodi samo da bi bila u centru pažnje", "Ma to je sve dogovoreno", "Namješteno, obično glumatanje", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Drugi su iskoristili priliku da pohvale brzu reakciju Marka Grubnića koji je za Maju imao spremnu drugu haljinu.

"Ajmo bit realni - Marko Grubnić je stilist i profesionalac, nije mu ovo prvi projekt, Maja nije jedina s kojom radi, i za očekivat je da ima rezervu - jer je profesionalac… Može se on ljudima sviđat ili ne… Činjenica je da odlično radi svoj posao. Maja Šuput je također profesionalac i malo koja naša pjevačica bi se tako dobro snašla kao voditeljica. Možemo mi bit i ljubomorni i zločesti - ali ovaj dvojac super profesionalno radi svoj posao. Očekujem sad pljuvanje i grube riječi od ljubomornih i onih koji se ne slažu s mojim mišljenjem", poručila je jedna gledateljica.

Grubnić je Maju smirivao u backstageu

Podsjećamo, nakon što se uprljala tortom, Maja Šuput otrčala je u backstage. Iako nije jasno je li bila riječ o dogovorenoj šali ili Asimovoj spački, Šuput je pred kamerama nakon svega bila jako zbunjena te je molila produkciju za pauzu da se očisti. 

"Čisto da vidim što ću sa sobom", rekla je.

Na Instagramu je objavljena snimka na kojoj pjevačica i voditeljica trči prema svom timu da vide što će napraviti. "Je li ovo moguće? Što ćemo sad, Marko?" pitala je svog stilista Grubnića. Dok je trčala prema garderobi, Grubnić ju je već krenuo skidati.

"Ajmo unutra", rekao je on smireno. Kako se kasnije pokazalo, imao je spremnu drugu toaletu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.