Obitelj umrle obožavateljice došla na novi koncert od Swift, evo što su joj poručili

Foto: Profimedia

Obitelj Ane Clare Benevides Machado, obožavateljice Taylor Swift koja je preminula prije njezinog prvog nastupa u Rio de Janeiru, prisustvovala je koncertu koji je 33-godišnja pjevačica održala u nedjelju. 

Naime, Swift je sama pozvala obitelj preminule obožavateljice na svoj zadnji koncert u Brazilu u sklopu Eras turneje koji je održala u São Paulu, piše magazin People. 

Društvenim mrežama proširile su se snimke i fotografije na kojima obitelj i prijatelji pokojne Ane nose bijele majice s njezinim likom. Pojavila se i fotografija na kojoj su svi pozirali sa Swift. Prilikom dolaska na koncert, pjevačici su rekli da je ne krive za Aninu smrt i da vjeruju u iskrenost njezinih riječi.

Taylor se oglasila na Instagramu nakon Anine smrti

Podsjećamo, 23-godišnja obožavateljica Taylor Swift umrla je nakon srčanog zastoja dok je čekala početak koncerta koji se nedavno održao na stadionu Estádio Olímpico Nilton Santos u Rio de Janeiru. Taylor Swift se o tragičnom događaju oglasila na Instagramu.

"Ne mogu vjerovati da uopće ovo pišem. S tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljicu prije večerašnjeg koncerta. Ne mogu riječima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada.

O ovome neću moći pričati na pozornici jer me preplavi tuga kada i samo pokušam pričati o tome. Želim reći da mi je žao i da su moje misli s obitelji i prijateljima preminule obožavateljice. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu", napisala je.

Temperature u Riju su tada prelazile 38 stupnjeva, a brazilski Folha tvrdi da je na stadionu temperatura bila 60 stupnjeva. Vatrogasci su, navodno, pružali pomoć preko 1000 obožavatelja koji su pali u nesvijest. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.