Ryanair se sprdao s uplakanim Ronaldom, ljudi im pišu: Ovo nije smiješno

Foto: EPA/X

Portugal je jučer na Europskom prvenstvu nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedio Sloveniju i plasirao se u četvrtfinale. Igra je bila napeta do samog kraja, a neki nogometaši su čak i pustili suzu na terenu.

Vratar Slovenije Jan Oblak obranio je penal Cristianu Ronaldu u 105. minuti igre. Nakon te obrane portugalski nogometaš se rasplakao. U prijenosu se moglo vidjeti kako grca u suzama dok ga suigrači grle i tješe kako bi se smirio i mogao nastaviti utakmicu u drugom produžetku.  

Ryanair se sprda s uplakanim Ronaldom

Fotografije uplakanog Ronalda danas su posvuda na internetu. Našalio se čak i Ryanair. 

"Kada se zaboraviš checkirati online", napisali su u opisu. Njihova je objava od sinoć pregledana 1.6 milijuna puta, ali nekima šala s portugalskim nogometašem nije sjela, pa su Ryanairu uzvratili istom mjerom.

"Kad moraš bukirati let Ryanairom", "Kad shvatiš da letiš Ryanairom", "Dobro da se zaboravio checkirati online, Portugal u Njemačkoj ostaje malo duže", "Sorry, ali ovo nije smiješno", "Stranica za online check-in svakako ne bi ni radila", "Kad shvatiš da do tvoje destinacije vozi samo Ryanair", "Kad ti otkažu let i shvatiš da ti je jedina preostala opcija Ryanair", samo su neki od komentara.

Prate Euro

Admin Ryanairovog profila na X-u, sudeći po objavama, redovito prati ovogodišnje Europsko nogometno prvenstvo. Oglasio se i tijekom utakmice Slovačke i Engleske dok su Slovaci vodili 1:0 na poluvremenu.

"Putovnice su spremne", napisao je. 

Kad je Njemačka pobijedila Škotsku 5:1, napisali su: "Ranim letom nazad?"

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.