Objavljen video koji je raznježio sve: "Najslađi par na koncertu Eda Sheerana"

Screenshot: maetolee/TikTok

Spektakularni koncert Eda Sheerana u Zagrebu bio je pun emocija. Neki su se smijali, a neki plakali uz njegove najveće hitove. Posebnu pažnju je na koncertu privukao stariji par koji je raznježio sve koji su se našli oko njih.

 

"To je ljubav"

Zagrljeno su se njihali uz ritam pjesme Perfect, koju je Ed napisao za svoju suprugu Cherry Seaborn. "Bili smo samo djeca kad smo se zaljubili i nismo znali što je to bilo", govore stihovi pjesme uz koju je stariji par zaplesao. U jednom trenutku su se i poljubili. 

Na TikToku je osvanuo njihov video koji je oduševio brojne korisnike ove društvene mreže. "Najslađi par na koncertu Eda Sheerana u Zagrebu", napisala je djevojka koja je objavila video pa dodala da su ju rasplakali. 

Emotivnom trenutku između para su pridonijela i svjetla koja su tisuće ljudi iz publike upalile na svojim mobitelima. "Preslatki su", "To je ljubav", "Tako se uživa na koncertu", bili su neki od komentara. 

Na pozornicu je izašao u majici na kojoj piše Zagreb

Podsjećamo, britanski pjevač jučer je nastupio na Hipodromu pred 70 tisuća ljudi. Izašao je na pozornicu u crnoj majici na kojoj piše Zagreb. "Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj. Dobra večer. Subota je, ljeto je, želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa. Tako da ćemo pjevati dok ne ostanete bez glasa", rekao je glazbenik na početku koncerta.

Pjevao je sve svoje najveće hitove - Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud i brojne druge. Mnogi poznati Hrvati pohvalili su se fotkama i snimkama s koncerta

Nagrađivani hrvatski glazbenik Dino Jelusić nastupio je kao predgrupa. Dino je koncert otvorio svojim akustičnim setom. Prije Sheerana također je nastupio i Calum Scott, koji se u showu Britain's Got Talent 2015. godine proslavio kada je izveo verziju Robynina hita Dancing on My Own.

Kako je izgledala noć za pamćenje pogledajte u našoj velikoj galeriji

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.