Objavljena snimka zabavnog parka na Floridi: "Ovako se pripremamo za uragan Milton"

Screenshot: TikTok

Milijuni stanovnika Floride pripremaju se za veliki uragan Milton koji prijeti razaranjem svega pred sobom. Osim što je Florida dom brojnim Amerikancima, ona je središte turizma u SAD-u. Mnogi su se onamo zaputili kako bi uživali u zabavnim parkovima, ali Milton im je pokvario planove. Universal Studio i Disney World zatvorili su svoja vrata.

Djelatnica koja radi u Universal Studiju podijelila je snimke na TikToku i pokazala kako izgleda zabavni park nakon što su skinuli sve rekvizite i ukrase. "Ovako se pripremamo za uragan Milton", napisala je u opisu. 

Sve su zaštitili zbog nadolazećeg uragana

"Štandovi s hranom i sve što smo pripremili za Noć vještica je uklonjeno. Stvari se vežu i pričvršćuju kako ne bi odletjele", napisala je djelatnica. U videu Annie prikazuje svoje okruženje dok šeta golemim parkom i ističe da transparenti i neonski znakovi više nisu izloženi, a štandovi s robom prekriveni su plastičnom folijom kako bi ih se zaštitilo. Skinuli su i rastavili čak i velike tobogane i vlakove smrti. 

@fastpass_shopping Universal Orlando is preparing for Hurricane Milton #universalorlando #hurricanemilton #universalstudiosflorida #universalstudios #fypシ #travel #vacation #orlandoflorida ♬ Soft and minimal instrumental music(1259336) - MaxRecStudio

Korisnici društvenih medija ostali su zapanjeni snimkom iz Universal Orlanda, a većina ljudi je komentirala i raspravljala o tužnoj situaciji na Floridi.

"Ovo je tako tužno vidjeti, nadam se da će Florida biti dobro", "Svaka čast ekipi što se tako brzo pripremila. Ne mogu ni zamisliti koliko je truda bilo potrebno da se sve sruši", nizali su se komentari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.