Obožava borilačke vještine, a sad stiže u Superstar: "Glazba mi je prirasla srcu"

Foto: Press

U drugoj epizodi Superstara žiriju će se, između ostalih, predstaviti Splićanin David Marušić.

"Moja očekivanja od showa su upoznati dobre ljude, zabaviti se te donijeti energiju i emociju na pozornicu", rekao je 24-godišnji David.

Mladi Splićanin odlučio se prijaviti u show nakon smrti voljenog djeda i saznanja da je i on pjevao u mladosti, što ga je potaknulo da vlastiti talent pokaže i drugima. "Moj djed je bio moje sidro u životu, kad god mi je nešto trebalo, uvijek je bio tu uz mene, bilo to djelima ili savjetom. On je moj najveći uzor i nadam se biti barem upola čovjek kakav je on bio", emotivno priznaje.

Roditelji su podržali njegovu odluku za prijavu u show, a ističe da su njegov najbolji prijatelj i kolegica s posla uvijek tu za njega i prava su mu podrška. 

Voli sport

Veliki je zaljubljenik u borilačke vještine i sportove. "Oduvijek sam se htio naučiti braniti i još kao dijete volio sam sve vezano uz borbu. S vremenom sam počeo pratiti UFC borbe i apsolutno sam se zaljubio u stil borbe trenutnog prvaka perolake kategorije Ilije Topurije. Krenuo sam se baviti jiu jitsuom, ali s vremenom mi je boks ipak postao draži", kaže David i dodaje: 

"Trenutno sam na pauzi od treninga, ali svakako im se planiram ubrzo vratiti."

Ako pobijedi u showu, kupit će električni bicikl

Priznaje da je tek kad se prijavio u show, otkrio da bi se volio ozbiljno baviti glazbom: "Moja prva ljubav su borilačke vještine, ali s vremenom mi je glazba sve više prirasla srcu."

Mladi pjevač najviše voli slušati žanrove dark country i alternativni rock, a lijek za njegovu dušu, kako kaže, glazba je skladatelja poput Johana Johanssona i Olafura Arnaldsa. Kao svoje uzore ističe Shawna Jamesa, Lewisa Capaldija, Damiana Davida te Željka Bebeka i Gorana Bareta.

U šali je najavio da će ako osvoji titulu Superstara i nagradu, prvo kupiti novi bicikl. "Iako sam to rekao u šali, mislim da bih uložio u električni bicikl - moji listovi su se dovoljno napatili na uzbrdicama", zaključuje uz smijeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.