Obožavatelji Billie Eilish otkrili su tko joj je mama i šokirani su

Foto: Profimedia

Obožavatelji Billie Eilish ostali su zaprepašteni nakon što su otkrili da je njezina mama zapravo - slavna. Naime, njena majka je Maggie Baird, američka glumica koja iza sebe ima brojne uloge, ali je najpoznatija po videoigri Mass Effect, gdje je dala glas Samari.

To je otkriveno danas na X profilu Dexerto, a objava ima preko dva milijuna pregleda. Fanovi ne skrivaju šok koji je izazvala ova informacija.

"Nisam ovo znao", "Bili ste zaljubljeni u mamu Billie Eilish a da niste to ni znali", "Maggie Baird joj je mama???" pišu sada obožavatelji.

Glumila i u Prijateljima

Maggie se pojavila i u Prijateljima. Glumila je casting direktoricu kojoj Joey (Matt LeBlanc) odlazi na audiciju dok ima kilu. Eilishin otac Patrick O'Connell također je bio glumac, ali je u karijeri imao većinom manje uloge.

Osim što je i sama slavna, Maggie pomaže svojoj djeci u karijeri. S Finneasom je radila na filmu Life Inside Out iz 2013., a tri godine poslije montirala je glazbeni video za pjesmu Six Feet Under svoje kćeri Billie.

Jednom prilikom Billie je govorila o glumačkoj karijeri svojih roditelja. 

"Gluma je tako čudna. Možeš raditi godinama i biti najbolji na svijetu, a nikad ne dobiti ulogu. Možeš biti i prosječan, otići na jednu audiciju i postati velika zvijezda. Godinama sam gledala svoje roditelje kojima je žao što nisu imali bolje karijere. I to me izluđivalo jer su stvarno dobri. Moj tata je najbolji glumac kojeg sam ikad vidjela. Mama može izvesti sve te glasove i likove, nevjerojatna je. Voljela bih da dobiju više priznanja. Želim snimiti film u kojem će oni glumiti. Nikad to nikome nisam rekla", rekla je za Rolling Stone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.