Obožavatelji Taylor Swift razmjenjivali narukvice na ulicama Beča

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

Fanovi Taylor Swift okupili su se u Ulici Corneliusgasse u Beču i razmjenjivali narukvice, što je uobičajena praksa na koncertima poznate pop pjevačice. 

Njezini obožavatelji koji su tužni zbog otkazanih koncerata okupljali su se i oko stadiona Ernst Happel u Beču, gdje je 34-godišnja pjevačica trebala pjevati. Na asfaltu ispred stadiona kredom su ispisali brojne poruke. "Borimo se zajedno", "Taylor, vrati se", "Za*ebite teroriste", samo su neke od poruka. 

Fanovi Taylor Swift okupirali ulice Beča i objavljivali videa na TikToku

Okupirali su i ulice Beča gdje su se družili i glasno pjevali njezine pjesme. Snimali su se i objavljivali videa na TikToku. "U tišini plačemo, ali glasno pjevamo", napisala je jedna obožavateljica. Neki korisnici TikToka su ih podržavali te izražavali žaljenje što i oni nisu s njima u toj gomili ljudi: "Šaljem puno poljubaca za vas", "Ovo je tako slatko".

@andjela_sekulic We are heartbroken #taylorswift #theerastour #wien #theerastourtaylorswift ♬ original sound - andjela_sekulic

No bilo je i onih koji su osudili njihovo ponašanje. "Glupa je ideja sada se okupljati i stvarati gužvu kad ne znate što se sljedeće može dogoditi", "Ovo je najgluplja stvar koju ste mogli napraviti", "Ovo uopće nije pametno, tko zna što se može dogoditi", bili su neki od komentara ljudi koji smatraju da situacija još nije sigurna. 

Beč nudi razočaranim fanovima besplatne ulaze u klubove, hranu i poklone

U Beču su jučer htjeli utješiti sve koji su stigli iz raznih zemalja Europe i svijeta. Na službenim stranicama grada Beča objavljeno je da su sve izložbe i modne revije besplatne za posjetitelje s kupljenim kartama za koncert.

Grad je također omogućio besplatan ulaz na stadion Wiener Stadionbad za sve koji pokažu kartu za koncert, dok će oni željni zabave moći besplatno ući u neke klubove uz kupljenu kartu. Također, neki ugostitelji nude besplatnu hranu i piće uz predočenje ulaznice za koncert, a jedna trgovina nakita dijeli besplatne ogrlice.

Uhićen je još jedan mladić

Podsjećamo, koncerti Taylor Swift u Beču otkazani su zbog straha od terorističkih napada. Dvojica muškaraca uhićena su zbog planiranih napada, a tisuće fanova Taylor Swift razočarane su zbog otkazivanja koncerata, koji su se trebali održati 8., 9. i 10. kolovoza. Danas je uhićen još jedan mladić (18) kojeg se sumnjiči da je sudjelovao u planiranju terorističkog napada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.