Obožavateljica se zatrčala prema Jolie i zagrlila je, mnogi hvale reakciju glumice

Screenshot: TikTok

Glumica Angelina Jolie bila je na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, gdje se fotografirala s obožavateljima i davala im autograme. Na festivalu je bila povodom premijere svoje ratne drame Without Blood, koju je napisala i režirala. Međutim, video jedne situacije proširio se društvenim mrežama i mnogi su šokirani ponašanjem jedne obožavateljice.

Dok je Jolie pozirala s fanovima, oko nje je bilo nekoliko zaštitara. No, oni nisu predstavljali problem jednoj obožavateljici koja se zatrčala prema glumici i snažno je zagrlila. Nakon jasnog početnog šoka na licu glumice, shvatila je da djevojka nije nikakva prijetnja te je kratko porazgovarala s njom.

@vanessatresjolie 😅 #angelinajolie #fan #hug #security #tiff #toronto #withoutblood ♬ suono originale - ANGELINA JOLIE ALIKE

Fanovi hvale Jolie, ali kritiziraju obožavateljicu i zaštitare

Djevojka je bila u suzama dok je razgovarala s Jolie, a zatim ju je osiguranje otpratilo. Jolie im je poručila da "budu dobri" prema djevojci.

Snimka incidenta već se počela širiti na društvenim mrežama. Dok mnogi hvale reakciju glumice, također naglašavaju da je incident mogao poći po zlu. 

"Sva sreća da je obožavateljica bila bezopasna", "Angelina je dobro reagirala, ali fanovi stvarno trebaju učiti o osobnom prostoru", "Drago mi je da je Angelina Jolie dobro unatoč hrabrom potezu obožavatelja", "Ovo je tako strašno. Zamislite da je bio drukčiji tip 'obožavatelja'", "Netko u njenom timu zaštitara treba biti otpušten", "Treba joj bolja sigurnost ako tako lako obožavatelj može doći do nje, zamislite da je želi povrijediti, puno je ludih ljudi vani", neki su od komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.