Od stare crkve napravila dom, ljudi se ne mogu načuditi što je učinila s orguljama

Screenshot: TikTok

PRISCILLA i njezin suprug Morton žive u crkvi u Pennsylvaniji staroj 154 godine, a na TikToku s pratiteljima dijele kako izgleda unutrašnjost njihovog doma. U videu, je, između ostalog, pokazala njihovu spavaću sobu, smještenu na "istočnom oltaru" te zid koji koriste za projekciju filmova. 

@the1870studio Reply to @bigbootygworl69 #fyp #tour #youaskedforit #thankyou #the1870 #the1870studio #mortonhouliston #priscillahouliston #pennsylvania #church #conversion #youlive #watch #and #follow ♬ original sound - The1870studio

Objasnila je kako večeri provode na "zapadnom oltaru", prenamijenjenom u dnevni boravak, a otkrila je i kako često koriste stvari koje pronađu u smeću i zatim ih preurede. Pokazala je i orgulje koje više ne rade, a sada su pretvorene u improvizirani bar, što je iznenadilo pratitelje.  

@the1870studio Replying to @Daisy #church #tour #fyp #long #home #fairycore #cottagecore ♬ original sound - The1870studio

Otkrila je da se u crkvi nalazi još nekoliko orgulja te da nije sigurna koliko ih točno imaju. Kreativna Priscilla ima kutak u kojem izrađuje rukotvorine te slika, a pohvalila se kako je izradila šumu od papir-maše stabala visokih šest metara.  

Neobičan dom prostire se na pet katova 

Sobica za kakao i biblioteka samo su neki od posebnosti njihovog doma, u kojem živi i njihov sin, i to u podrumu od 220 metara kvadratnih, koji ima i dvije spavaće sobe. 

"Imamo oko 900 metara kvadratnih stambenog prostora, na pet katova. Dovoljno je mjesta za sve. Imamo dva podruma – jedan je savršen za našeg sina, a drugi je malo jeziv, ali nadam se da će jednog dana postati moj studio za izradu stakla", rekla je. 

  

@the1870studio Replying to @annmariebell49 #church #home #outside #tour #fyp ♬ original sound - The1870studio

Jedan od najuzbudljivijih dijelova njihovog doma iz snova je zvonik, s kojeg se pruža pogled na cijelo njihovo selo, a mnogi su komentirali kako je njihov dom zaista poseban.

@the1870studio Replying to @nvctem #light #voice #fyp #church ♬ original sound - The1870studio

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.