Odgađa se donatorski koncert Ala Bana u Zagrebu. Razlog? "Nepredvidive okolnosti"

Foto: Press

Donatorski koncert Al Bano i prijatelji zakazan za 15. rujna 2024. godine se odgađa zbog, kako kažu organizatori, nepredvidivih okolnosti. Koncert se trebao održati u zagrebačkoj Laubi ovu nedjelju, a prikupljenim sredstvima bi se nabavio uređaj za male onkološke pacijente u Klaićevoj bolnici.

"Sve vjerne fanove karizmatičnog Al Bana, Ane Rucner, Gudačkog kvarteta Rucner i Marka Duvnjaka molimo za razumijevanje i strpljenje. Za sve prodane karte novac će biti vraćen. Upute za povrat novca mogu se pronaći na službenim stranicama Eventima i Entria. Trenutno radimo na organiziranju novog datuma i lokacije kako bismo nastavili pružati podršku malim borcima na dječjoj onkologiji u Klaićevoj," poručila je Iva Šalamon Reškovac, direktorica tvrtke Art Hill, organizatora koncerta.

Al Bano obećao da će se vratiti

Al Bano, legendarni talijanski glazbenik, izrazio je duboko žaljenje zbog ove situacije i obećava da će uskoro nastupiti pred zagrebačkom publikom. 

Al Bano, rođen kao Albano Antonio Carrisi, talijanski je tenor i glumac s karijerom koja traje sedam desetljeća, tijekom kojih je prodao više od 25 milijuna ploča diljem svijeta. Njegov glas, raspona četiri i pol oktave, te suradnja s Rominom Power, kćeri holivudskog glumca Tyronea Powera, donijeli su mu svjetsku slavu.

Poznat je po mnogim hitovima, uključujući bezvremenske pjesme poput Felicità, Ci sarà, Nostalgia Canaglia, E’ la mia vita, Angeli i Sharazan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.