Odmor u metropoli: Uz Mastercard 25% povoljniji smještaj u Hotelu Zonar Zagreb

Foto: Press

Jesen je idealno vrijeme za posjetiti Zagreb – temperature su još uvijek ugodne, u gradu se odvija cijeli niz različitih događanja, od koncerata do izložbi i predstava, a jesenske boje gradu daju poseban štih. I baš zato bi bila prava šteta propustiti boravak u metropoli pa makar bila riječ samo o vikendu.

Ako planirate posjetiti glavni grad u narednom razdoblju, hotelijerska kuća Maistra i Mastercard za vas imaju posebnu ponudu: 25% popusta na smještaj u Hotelu Zonar Zagreb za boravke do 29. studenog ove godine. Sve što trebate napraviti je rezervirati smještaj na stranici, unijeti kod MASTERCARD i plaćanje izvršiti u hotelu Zonar svojom Mastercard karticom.

Hotel Zonar nudi savršen spoj modernog luksuza i gradskog života. Smješten u širem centru Zagreba, Zonar je idealan za sve one koji planiraju istraživati hrvatsku metropolu i njenu okolicu zbog blizine izlaza na autocestu. Ovaj je hotel zamišljen kao urbana oaza u kojoj se spajaju gosti različitih profila. Za profesionalne sportaše ono je mjesto rekreacije i aktivnog odmora, poslovne ljude privlači svojim prostorima za konferencije i rad, a svjetske putnike i one željne predaha bogatom ponudom različitih sadržaja i aktivnosti.

S 285 pažljivo dizajniranih soba i apartmana, hotel pruža vrhunski komfor, a svaki će posjetitelj u lepezi usluga pronaći nešto za sebe. Kao gosti Zonar Zagreb hotela možete uživati u biranim jelima i pićima na Skin2Skin cool baru, gdje se znaju održavati razni kvizovi, mini koncerti te DJ sessioni. Bazen na krovu hotela i Cherry pop bar pružit će vam idealno mjesto za relaksaciju uz koktel i jedinstveni panoramski pogled na Zagreb.

Za one koji ostaju aktivni i na odmoru, Zonar nudi niz sportskih sadržaja i aktivnosti, od kojih valja istaknuti potpuno opremljen fitness studio Cheeky Buns. Zahvaljujući visokokvalitetnoj usluzi te brojnim sadržajima Zonar se nameće kao jedna od najatraktivnijih zagrebačkih destinacija.

Navedeni popust na smještaj u Hotelu Zonar Zagreb vrijedi za boravke do 29. studenog 2024., uz iznimku black-out datuma, a obračunava se isključivo na iznos smještaja prilikom plaćanja računa u samom hotelu dok se ostale usluge naplaćuju redovno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.