Odvjetnici Angeline Jolie: Brad je odbio platiti njezinu naknadu, a sad je ušutkava

Foto: EPA

Angelina Jolie je iznijela teške optužbe protiv svog bivšeg supruga Brada Pitta. Tvrdi da je on pokušava natjerati da potpiše ugovor o tajnosti podataka kojim bi prikrio da ju je zlostavljao.

Tužio je Angelinu jer je prodala svoj udio francuske vinarije 

Njih dvoje se već duže vrijeme spore oko francuske vinarije Chateau Miraval, čiji su suvlasnici. On je 2022. tužio Angelinu jer je prodala svoj udio, tvrdeći da je time prekršila sporazum, prenosi People. U najnovijim sudskim dokumentima njeni odvjetnici navode da prodavanjem svog udjela nije imala namjeru povrijediti Brada kao odgovor na bilo kakvu odluku o starateljstvu nad njihovom djecom.

"Zapravo je Pitt bio taj koji je odbio platiti njezinu naknadu, osim ako potpišu novi, prošireni ugovor o tajnosti podataka uz garanciju od 8.5 milijuna dolara, koji je posebno sastavljen tako da je prisili da šuti o tome da ju je zlostavljao", napisali su.

Upoznali su se na snimanju zajedničkog filma

Podsjećamo, Angelina i Brad upoznali su se na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith 2005. godine, nakon čega su započeli vezu te su je okrunili brakom 2014. Zbog nepomirljivih razlika između njih, kako je glumica navela, zatražila je razvod 2016. godine.

Pravna bitka između bivših supružnika traje još uvijek

Razvod je okončan 2019. Ispostavilo se da je par cijelo vrijeme bio u intenzivnoj borbi za skrbništvo. Brad je tražio zajedničko skrbništvo nad djecom, za razliku od Angelininog inzistiranja na isključivom skrbništvu uz koje bi on imao samo pravo posjeta. Rečeno je da je par postigao rješenje 2018., kada je Angelinina odvjetnica navela za Reuters da je dogovor o skrbništvu postignut, a potpisali su ga obje strane i sudac. Ipak, pravna bitka se nastavila do danas, uz razne obrate.

"Djeca ne odgovaraju na njegove pozive"

Nedavno se njihov sin Pax Jolie-Pitt zabio električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Nakon hitne hospitalizacije Brad se jako zabrinuo za Paxa, ali nije ga uspio posjetiti iako je želio. 

"Brad je izbezumljen i zabrinut zbog Paxove nesreće, ali ne može doći do njega. Brada jako uznemiri kad god čuje da je jedno od djece ozlijeđeno i osjeća se potpuno nemoćnim jer ne može učiniti ništa. Htio je otići u bolnicu ili ga nazvati. Pokušao je puno puta, ali djeca ne žele odgovoriti na njegove pozive. Ruke su mu vezane", otkrio je izvor za Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.