Oglasila se bivša djevojka sina norveške princeze: Njega se mora odmah zaustaviti

Foto: EPA

Sin princeze Mette-Marit, Marius Borg Høiby (27) završio je u pritvoru prije nekoliko dana, javili su norveški mediji. Marius je bio u pritvoru zbog incidenta u jednom stanu u Oslu, a navodno ga je prijavila 20-godišnjakinja. Marius ju je napao psihički i fizički, kako je rekla, a ona je hospitalizirana zbog potresa mozga, pisao je tada People.

Sada se za Daily Mail oglasila jedna od njegovih bivših djevojaka, bivši Playboyev model Juliane Snekkestad. Izjavila je da je i nju psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi.

"Njega se mora zaustaviti"

Manekenka je na svom Instagram Storyju napisala: "Posljednjih nekoliko dana bilo je čudno i bolno. U posljednjih tjedan dana primila sam brojne telefonske pozive i poruke... u vezi sa svojim bivšim. Prvo, željela bih reći da sam mislima s onima koji su pogođeni ovim slučajem. Iako su najbliža obitelj i prijatelji znali za to, odlučila sam da više neću šutjeti jer zapravo ne mogu više šutjeti", započela je Juliane.

"I da vam odgovorim na vaše sumnje: da. I ja sam ranije bila izložena njegovom psihičkom i fizičkom nasilju. Psihičko nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne dijelim ovo jer želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... To se već događalo. I njega se sada mora zaustaviti", glasi njezina objava, prenosi Daily Mail.

Norveški magazin objavio je fotografije iz stana

Norveški magazin Se og Hør danas je objavio fotografije iz stana u kojem se dogodio spomenuti incident, a na njima se vide nož zaboden u zid te razbijeni luster.

Dva anonimna izvora rekla su za Se og Hør da policija ima audiosnimke Mariusa na kojima zove unesrećenu djevojku te prijeti da će joj zapaliti odjeću i stvari. Marius negira optužbe, navodi Times.

U pritvoru je bio 30 sati

Podsjećamo, Marius je sin Mette-Marit iz prvog braka te mu je budući kralj, princ Haakon, očuh. Mariusov odvjetnik ispričao je za VG.no da je njegov klijent prijavljen za tjelesne ozljede, a policija je dan kasnije, u srijedu, objavila i opširnije priopćenje o incidentu.

"Policija je izašla na teren nakon prijave nasilnog ponašanja tijekom noćnih sati u jednom stanu u Oslu. Mladić u 20-ima je uhićen, a idući je dan pušten iz pritvora", priopćili su te potvrdili da se radi o posinku prijestolonasljednika. "Žrtvu su zbrinuli, ali trenutno nemamo informacija o tome je li zadobila teže ozljede", poručili su.

Mariusova majka je otkazala put u Pariz zbog incidenta

Mariusova majka, princeza Mette-Marit, zbog svega je odustala od odlaska u Pariz na Olimpijske igre te je ostala u Norveškoj. Princ Haakon je tako viđen kako prati atletiku sam. "Princeza je privremeno odgodila svoje putovanje i nada se da će uspjeti otići kasnije", rekli su iz palače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.