Oglasila se obitelj Liama Paynea: Srce nam je slomljeno, molimo za privatnost

Foto: Profimedia

Obitelj Liama Paynea objavila je priopćenje nakon njegove smrti. 

Oglasila se obitelj

"Srce nam je slomljeno. Liam će zauvijek živjeti u našim srcima i pamtit ćemo ga po njegovoj dobroj, duhovitoj i hrabroj duši", kaže obitelj, prenosi BBC.

"Podržavamo jedni druge najbolje što možemo kao obitelj te tražimo privatnost u ovo grozno vrijeme", dodali su.

Daily Mail izvijestio je da je obitelj potpuno shrvana i okupili su se u obiteljskoj kući u Wolverhamptonu. "Potpuno smo shrvani viješću", kažu. Pjevačeve sestre Nicola i Ruth stigle su rano jutros u kuću.

Otac nedavno objavio Liamovu sliku

Glazbenika su u Wolverhamptonu odgojili majka Karen i otac Geoff. Prije devet tjedana Geoff je objavio slatku sliku svog sina i njegovog psa te je napisao: "Volim te, sine." Ispod te objave nižu se izrazi sućuti. 

Pronađen mrtav pred hotelom

Podsjetimo, pjevač je pronađen mrtav pred hotelom Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Smrt je potvrdila policija, a liječnici su rekli da "mu nije bilo spasa". Svjedoci za američki tabloid TMZ kažu da se nesreća dogodila malo poslije 17 sati (po lokalnom vremenu). Tvrde i da se Liam ranije "ponašao čudno u predvorju hotela". Spominju da je "razbio svoj laptop".

U službenom priopćenju se navodi da su policajci poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su "obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola". Kada su stigli, policajac je, kaže, čuo glasan zvuk u unutarnjem dvorištu hotela.

Sve o detaljima smrti možete pratiti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.