Oglasila se Victoria (25) nakon glasina da je u vezi s Cruiseom, evo što je rekla

Foto: EPA/Instagram

Nedavno je Page Six pisao da je Tom Cruise (62) potaknuo glasine o romansi sa španjolskom pjevačicom Victorijom Canal (25) koju je upoznao na festivalu u Engleskoj ranije ove godine. Pjevačica se oglasila ovim povodom te je negirala da su zajedno. 

"Ovo je doslovno ludilo, ali očigledno tabloidi misle da izlazim s Tomom Cruiseom. Žao mi je, ali ne izlazim s tim čovjekom, iako je draga osoba i umjetnik. Nikad nisam mislila da ću to morati razjasniti na glas", napisala je na svom Instagramu.

"Ohrabruje me"

"Tom je samo osoba puna poštovanja i ohrabruje me poput moga oca, mojih glazbenih profesora i drugih ljudi koji znaju puno o životu", pohvalila je Victoria poznatog glumca. 

Doveo je na set filma

Podsjećamo, njih dvoje upoznali su se na festivalu Glastonbury u Engleskoj. Ona se tada pridružila na pozornici bendu Coldplay, a Cruise ju je zamijetio iz VIP lože.

Navodno je glumac iznenadio sve kolege na setu kada je pozvao pjevačicu na snimanje filma Nemoguća misija 8. "Pozvao ju je na cijeli dan snimanja. To nije nešto što on inače radi, bizarno", poručio je jedan izvor za The Sun. "Činilo se malo vjerojatno da će biti išta više od prijatelja, ali nerazdvojni su", dodao je.

Objavila je fotografije s Tomom

Pjevačica je nedavno objavila fotografije i snimke s Cruiseom. "Ma ne, uopće nije Tom Cruise doveo mene i mog brata helikopterom na ovu premijeru", napisala je na Instagramu, a prije tjedan dana objavila je i fotografiju s glumcem i glazbenikom Bruceom Springsteenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.