Oglasio se prvi suprug Jennifer Lopez: Evo kako je doista biti s njom u braku

Foto: Profimedia/Instagram

Čini se da je osobni trener i povremeni glumac i producent Ojani Noa (49) imao dobar predosjećaj kada je u razgovoru za Daily Mail, u kolovozu 2022. godine, poželio sve najbolje Jennifer Lopez i Benu Afflecku, ali i izrazio sumnju da će njihov brak potrajati. 

"Jen voli biti zaljubljena, no zaručila se šest puta. Ben je njezin četvrti suprug. Ja sam bio suprug broj jedan i rekla mi je da sam ljubav njezina života. Kada smo legli u postelju u noći našeg vjenčanja, rekla je da ćemo biti zauvijek zajedno", rekao je tada Noa.

Ojani Noa opet je progovorio o Jennifer Lopez

Ojani Noa sada je odlučio opet progovoriti o Jennifer Lopez za Daily Mail. U ekskluzivnom intervjuu on je otkrio svoje reakcije na njezin razvod od Afflecka, razmišljanja o tome što će biti dalje te "kako je doista biti suprug J. Lo".

Njih su se dvoje vjenčali 1997. godine i Noa je jedini od, prema pisanju Daily Maila, njezinih bračnih partnera i zaručnika koji ju je poznavao i volio i prije no što je postala globalna zvijezda. On, kažu, zna kako je biti s njom i kako je razvesti se od nje.

Noa je opisao kako je jednom prilikom, neposredno prije no što će im se brak raspasti, sjedio u njihovu domu u Los Angelesu nakon žestoke svađe. Jennifer je bila na drugom kraju velike vile, u spavaćoj sobi i kipjela od bijesa. Zatim ga je nazvala jer je kuća bila toliko velika da je ne bi čuo ni ako viče i rekla mu da dođe u spavaću sobu. Tada su se, kako kaže, pomirili.

Ojani: Bili smo svjesni da nam je došao kraj

"Bilo je prekrasno, ali u isto vrijeme jako tužno jer smo duboko u sebi bili svjesni da smo stigli na kraj našeg puta", ispričao je. Nitko ne zna je li tako bilo i u braku Jen i Bena, no onaj s Ojanijem kao da je napravio neki obrazac za one koji će uslijediti - s plesačem Crisom Juddom, pjevačem Marcom Anthonyjem te na kraju i s Affleckom.

Novinarka Daily Maila piše da je pjevačica koristila čak i isti nadimak za Ojanija i Afflecka, obojicu je od milja zvala Papi, što je "tatica" na španjolskom jeziku.

"Bio sam prvi, pionir", rekao je Ojani Noa te dodao: "Bio sam uz nju kao podrška na početku karijere kada se borila s tjeskobom i nesigurnošću. Bio sam stvarno dobar suprug jer vjerujem u brak. Kada smo se razveli, srce mi je bilo slomljeno. Imao osjećaj da me više nije trebala kada je dobila sve što je željela od mene."

Vjenčali su se 1997. 

Par se vjenčao 1997. godine, otprilike godinu i pol od prvog susreta. Brak je potrajao samo 11 mjeseci. Ojani u intervjuu tvrdi da je uložio mnogo vremena i napora u vezu.

Tko je Ojani Noa?

Ojani je Kubanac koji je u SAD ušao ilegalno, kao 15-godišnjak, prošavši sa šest prijatelja opasni put od 180 kilometara od Kube do Floride na splavi na napuhavanje. Radio je sve i svašta, od pranja automobila na ulicama Miamija, pranja posuđa u restoranu pjevačice Glorije Estefan Larios On The Beach, da bi napredovao do mjesta konobara. Imao je 22 godine kada je u restoran i njegov život ušla tada 27-godišnja Jennifer i odmah joj je, kaže Ojani, zapeo za oko. 

I u ovom, kao i dosadašnjim intervjuima, ponovio je kako nije imao pojma tko je ona, ali je pomislio kako je "najljepša žena koju je ikad vidio". "Imala je i nevjerojatno tijelo", priznaje Ojani te dodaje da je još uvijek tako. Ispričao je da se nakon prvog susreta Jennifer vratila se i sljedećeg dana, a njezin je asistent tražio da ih poslužuje Noa. Ona nije baš dobro znala španjolski, on je natucao engleski, ali dobro su se razumjeli i puno se smijali, ispričao je. 

Te 1996. godine Lopez je u Miamiju snimala film Krv i vino s Jackom Nicholsonom i Michaelom Caineom. Na kraju zabave, nakon zadnje klape, asistent je u Jenino ime pozvao Ojanija da im se pridruži u nastavku slavlja u jednom klubu. Plesali su, poljubili se i bilo je "kao da se oduvijek poznaju", ispričao je njezin prvi suprug.

Bilo mu je teško naviknuti se na kamere

Prema Ojanijevoj priči, nakon toga slijedili su golemi telefonski računi jer su satima pričali kada se ona vratila u Los Angeles. Nekoliko tjedana kasnije pozvala ga je da bude njezina pratnja na premijeri. Unajmio je odijelo i s njom prošetao po crvenom tepihu, a pritom je osjećao napade panike zbog kamera koje su bljeskale i zbog vike obožavatelja. Prisjetio se kako mu je, nakon što je upoznao Michaela Cainea, glumački veteran rekao da ne brine i da će se naviknuti na sve.

"O braku smo počeli pričati vrlo brzo nakon početka veze. Otprilike godinu i pol nakon našeg susreta zaprosio sam je", nastavio je priču njezin bivši suprug. Priznao je da je njihov bračni život bio ugodan. Radili su, zajedno kuhali večere, najčešće jednostavna jela iz latinoameričke kuhinje. No nije potrajalo.

Ojani je pogledao i dokumentarac koji je Jennifer snimila za Netflix, The Greatest Love Story Never Told, u kojem govori o svojoj vezi s Benom. Pronašao je niz paralela u njihovim brakovima, poput pitanja: "Izgledam li debelo u ovom?" kod probavanja haljina ili tjeskobe koju ona osjeća kod svakog filma, mnogo bezrazložnog nedostatka samopouzdanja. Rekao je i kako ju je, kada bi dobila napadaje tjeskobe, bila nesigurna i plakala tješio i govorio joj: "Ti to možeš."

Ojani tvrdi da je J. Lo uživala u medijskoj pažnji

On smatra da je njihovu braku jednim djelom presudila njezina želja za javnom pozornošću nakon uspjeha filma Selena. Njezin stav prema fotografima koji su je prije živcirali tada se promijenio. Ojani je shvatio da je počela doista uživati u medijskoj pažnji te joj čak i prigovorio zbog toga.

"Kada smo prolazili kroz pakao, a morali ići nekuda kao par, i ja sam bio loše volje. Znao sam da nismo dobro. Mrzio sam crvene tepihe. Pokušavala me nagovoriti da idem s njom, ali odbijao sam, nisam se želio pretvarati", prisjetio se.

Razveli su se u siječnju 1998.

On je, tvrdi, bio taj koji je rekao da je brak gotov, a nekoliko dana kasnije dobio je papire za razvod. Navodno je dobio 50 tisuća dolara u nagodbi, nakon što su se razveli u siječnju 1998. godine. "Nije to baš bio miran razvod", priznaje Ojani. 

"Nikad nisam pogledao drugu ženu dok sam bio s njom, a činilo se kao da sam ja loš dečko u toj priči. Njezini ljudi željeli su da ona bude dobrica jer je stizao film, pa album. Nisu željeli negativan publicitet. Zvučalo je kao da ja ne želim biti s njom, a ustvari je bilo obrnuto" rekao je.

Ojani smatra da Affleck nije osoba kakvom je predstavljen u javnosti

Slično se, kaže, dogodilo i Afflecku kojeg su posljednjih tjedana njezini prijatelji u medijima nazivali sebičnim muškarcem koji se ljuti, nemoguće mu je ugoditi i stalno je negativan.

>>Ben je u braku navodno često bio frustriran, J. Lo se brinula: "Bila mu je kao mama"

On je upoznao Bena i, kaže, smatra da je sjajan tip koji, iako je često u središtu pozornosti, jako drži do privatnosti. Lopez je, naglašava Ojani, osoba koja voli biti stalno u žiži interesa.

Bez obzira na sve, pojasnio je u intervjuu, nikada joj nije poželio zlo te da prema njoj nikakvih negativnih osjećaja, ali istaknuo je, da se prilika ukaže, nikad mu ne bi palo na pamet postati njezin peti suprug.

Uputio je i savjet bivšoj supruzi

Ima i savjet za J. Lo. "Neka ostane sama, neka uzme godinu dana pauze. Ako susretne nekog novog, neka to drži za sebe i neka se ne udaje ponovno. Kada ste s nekim, morate provoditi zajedno kvalitetno vrijeme, a ne razmišljati o kamerama. Rekao bih joj samo: 'Ti moraš biti ti da bi pronašla sebe.'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.