Olimpijac postao hit na društvenim mrežama, mamuran gostovao na televiziji

Screenshot/Foto: Eurosport/Profimedia

Švedski skakač s motkom Armand Mondo Duplantis (24) proslavio je osvajanje zlatne olimpijske medalje te obaranje svjetskog rekorda, a njegovo pojavljivanje na televiziji dan nakon postalo je pravi hit.

Sportski novinar Siavoush Fallahi na Twitteru je podijelio isječak Armandovog gostovanja. "Kad ste mislili da Mondo Duplantis ne može biti bolji, pojavi se vidno mamuran u studiju u 9:00 ujutro nakon, čini se, duge noći", poručio je Fallahi u opisu objave.

Čini se da se sportaš malo borio s pronalaženjem misli i pravih riječi. Često je gledao u prazno te je izgledao pomalo zbunjeno. Kada su ga pitali o njegovom slavlju, rekao je: "Da, bilo je dobro. Htio sam proslaviti s onima koji su mi najbliži. Teško mi je sve ovo shvatiti. Još uvijek osjećam da je sve ovo nestvarno."

Našalili se na njegov račun

Mnogi su se odmah našalili na Armandov račun. "Sumnjam da može hodati ravnom linijom", "Ne, još je pijan, mamurluk će ga pogoditi oko 16 sati", "Nije zapravo mamuran. Još uvijek je pijan. Nevjerojatno", "Ovo je teže nego oboriti svjetski rekord", samo su neki od komentara.  

Neki su istaknuli da nije dobro piti alkohol, i to odmah nakon osvajanja zlata na Olimpijskim igrama, dok drugi ističu da i on ima pravo proslaviti svoj uspjeh. "Znači, ne bi trebao slaviti svoju pobjedu jer se mora pojaviti u medijima ujutro? Činjenica da se pojavio bi trebala biti dovoljna. Oni su ljudska bića, nemojte zaboraviti. Čak su i Simone Biles i Mondo samo ljudi. Ponosan sam na ovog klinca", piše u jednom komentaru.

Potrčao svojoj djevojci

Podsjetimo, nakon što je srušio svjetski rekord, Armand je potrčao u zagrljaj svojoj djevojci, 23-godišnjoj manekenki i influencerici Desiré Inglander. Desiré nije krila sreću zbog velikog uspjeha svog dečka. Nije skidala osmijeh s lica na tribinama, a kada je Duplantis dotrčao do nje, snažno ga je zagrlila i poljubila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.