Oliver za Opatiju sprema glazbenu poslasticu i multimedijski spektakl

NAKON niza svjetskih metropola, poput New Yorka, Pariza i Londona, Oliver Dragojević 27. lipnja stiže i na opatijsku Ljetnu pozornicu, gdje će s orkestrom HNK Ivana Pl. Zajca iz Rijeke pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog te gitaristom Antom Gelom i Dupinima održati koncert.

Oliver je za Opatiju vezan već 35 godina, od davne 1975. kada je prvi put tamo nastupio, pa sve do zvijezde koju je pjevač svojim radom i stvaralaštvom zaslužio u opatijskoj Ulici slavnih.

Od 5. do 15. svibnja traje predbilježba za ulaznice koje se moraju podići od 17. do 22. svibnja

Produkcija će i ovoga puta biti na svjetskoj razini, a cjelokupni multimedijski spektakl u režiji Krešimira Dolenčića dat će prostoru posebnu dimenziju. Sam prostor Ljetne pozornice dopušta određeni broj publike te će stoga u prodaji biti ograničen broj ulaznica, koje će se moći kupiti u svim Dallasovim dućanima u Hrvatskoj te u Festivalu Opatija. Ulaznice se neće prodavati preko interneta.

Ukoliko se niste predbilježili za ulaznice, možete ih kupiti u Dallas Shopu te Festivalu Opatija od 25. svibnja

Ponukani dosadašnjim iskustvom, organizatori su omogućili predbilježbe za ulaznice, pa ukoliko želite osigurati svoju kartu, pošaljite mail na oliver.opatija@gmail.com između 5. i 15. svibnja. Predbilježene ulaznice će se moći podići na prodajnim mjestima u periodu od 17. do 22. svibnja, dok redovna prodaja ulaznica počinje 25. svibnja. Cijena ulaznica za stajanje je 120 kuna, dok sjedeća mjesta koštaju 170 kuna, a koncert počinje u 21 sat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.