Oliverovi obožavatelji okupili su se sinoć u Veloj Luci na generalnoj probi koncerta

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Oliver Dragojević preminuo je na današnji dan 2018. godine. Od tada svake se godine u njegovoj Veloj Luci održava koncert Trag u beskraju.

Večeras se koncert održava na pozornici na rivi u Veloj Luci, a sinoć je bila generalna proba koju je gledalo mnoštvo ljudi. 

Glazbeni producent koncerta je Ante Gelo, dugogodišnji Oliverov prijatelj i suradnik, a ove godine na glavnom koncertu pjevaju Zorica Kondža, Jelena Rozga, Petar Grašo, Giuliano, Dalmatino, Tomislav Bralić i klapa Intrade i Martin Kosovec. Koncert se može gledati od 21:30 na HRT-u.

Manifestacija počela u petak

Jučer prije generalne probe obožavatelji legendarnog Olivera okupili su se u jednom kafiću u Veloj Luci, gdje su pjevali i svirali njegove najveće hitove. 

U petak je u popodnevnim satima iz Splita isplovio trajekt za Oliverovu Velu Luku. Tradicionalnim koncertom na trajektu Jadrolinije započela je manifestacija čiji je cilj podsjetiti na "ljepotu osjećaja sreće i radosti koju Oliverove pjesme izazivaju".

Nakon što je mnogo Oliverovih obožavatelja dočekalo trajekt u Splitu, ukrcali su se i zabava je počela. Goste su zabavljali Ante Gelo, Jure Brkljača i Dino Petrić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.