Olivia Munn i John Mulaney dobili drugo dijete, otkrili spol i ime

Foto: Instagram

Holivudska glumica Olivia Munn i komičar John Mulaney dobili su kćer putem surogat majke. Sretnu vijest podijelili su na Instagramu te otkrili da je djevojčica rođena 14. rujna.

"Imala sam toliko dubokih emocija zbog toga što nisam mogla nositi svoju kćer. Kad sam upoznala našu surogat majku, razgovarale smo kao majka s majkom. Pokazala mi je toliko milosti i razumijevanja da sam znala da sam pronašla pravog anđela. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost što je čuvala našu bebu devet mjeseci i ostvarila naše snove.

Tako sam ponosna na svoju malu šljivu, svojeg malog zmaja što je otišao na ovaj put kako bi bio s nama. Srce mi je eksplodiralo", napisala je. Djetetu su dali ime Mei June Mulaney, što znači šljiva na kineskom.

Par već ima sina po imenu Malcolm, koji ima skoro tri godine. Ranije ove godine Munn je rekla za Vogue da je zamrznula svoje jajne stanice nakon dijagnoze raka dojke kako bi mogli dobiti još jedno dijete.

Vjenčali se u tajnosti

John i Olivia u srpnju su se vjenčali u tajnosti. Imali su intimnu ceremoniju u domu svojih prijatelja u američkoj saveznoj državi New York. Na vjenčanju su bili prisutni samo svjedok i sin Malcolm.

Olivia u ožujku objavila da joj je dijagnosticiran rak

Glumica je u ožujku otkrila da joj je prošle godine dijagnosticiran rak dojke. "Rak ne mari tko ste. Nije važno imate li bebu ili nemate vremena. Dođe i nemate drugog izbora nego suočiti se s tim izravno", rekla je u ožujku za magazin People.

Imala je četiri operacije u periodu od 10 mjeseci, uključujući i dvostruku mastektomiju. Munn je rekla da rak ne bi bio pronađen do njezine sljedeće zakazane mamografije da njezina liječnica nije odlučila provesti procjenu rizika od raka dojke. "To mi je spasilo život", kaže. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.