Olivia Munn optužuje holivudsku facu: "Bijesno je masturbirao ispred mene"

Foto: Guliver Image/Splash

NAKON optužbi za seksualno zlostavljanje koje su iznesene na računa Harveyja Weinsteina, Jamesa Tobacka i Kevina Spaceya, Olivia Munn i pet drugih žena optužile su redatelja i producenta Bretta Ratnera za isto, piše Los Angeles Times.

Ratner je redatelj serijala Rush Hour s Jackiejem Chanom i Chrisom Tuckerom te redatelj brojnih spotova Madonne, Mariah Carey i Miley Cyrus. Producirao je filmove poput The Revenant s Leonardom DiCaprijem te Horrible Bosses.

Munn se prisjetila incidenta iz 2004., prije nego što je postala suradnica The Daily Showa i glumila u The Newsroomu. Ratner joj je prišao u svojoj prikolici na setu, "bijesno masturbirajući" ispred nje. Odmah je sestri i odvjetniku ispričala što se dogodilo, no odgovorili su je od prijave policiji.

"Koliko treba slomiti žene prije nego što ih netko sasluša?", zapitala se.

O incidentu je javno progovorila i ranije, u svojoj esejskoj zbirci "Suck It, Wonder Woman!: The Misadventures of a Hollywood Geek". Iako ga nije imenovala, Ratner je tad sam istupio i demantirao njene tvrdnje.

"Bio sam u vezi s Olivijom Munn... Kad je bila Lisa. To je problem. Tad nije bila Azijka", rekao je.

Naime, njeno puno ime je Lisa Olivia Munn, a u početku karijere koristila je prvo ime. Kasnije je Howardu Sternu priznao: "Rekao sam da sam je poševio tri puta, ali to nije istina."

Munn je pak opisala kako ga je srela na jednom događaju, a on joj je rekao da masturbira na magazine koji imaju njenu fotografiju na naslovnici.

Ratnerov odvjetnik, Martin Singer, negirao je optužbe iznesene u Los Angeles Timesu, nazvavši ih "apsurdnim" i "smiješnim", iako su se prvi incidenti dogodilo još u '90-ima.

Glumica Natasha Henstridge tvrdi da ju je Ratner napao, prisilivši je na oralni seks u svom stanu kad joj je bilo 19 godina.

Još jedna glumica, Jaime Ray Newman, prisjetila se njihovog zajedničkog leta iz 2005., kad je Ratner "glasno počeo opisivati seksualne radnje koje bi joj radio", nakon što se zamijenio s asistentom kako bi sjedio pored nje. Katharine Towne ispričala je da ju je slijedio do WC-a na tulumu, Eri Sasaki tvrdi da joj je na setu Rush Houra 2 nudio ulogu s tekstom ako ode s njim u WC, dok druga glumica iz tog filma, Jorina King tvrdi da se skinuo pred njom i pokazao joj spolovilo.

The Los Angeles Times podsjeća da se Ratner hvalio svojim imidžem lošeg dečka te da je blizak s Jamesom Tobackom i Romanom Planskim, koji je osuđen za silovanje 13-godišnje djevojčice 1977. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.