Slavna pjevačica pitala tipa da poljubi djevojku u publici. On: To mi je sestra

Screenshot: TikTok

AMERIČKA pjevačica Olivia Rodrigo nedavno je održala koncerte u Sydneyju u sklopu svoje svjetske turneje, a jedan viralni trenutak s koncerta nasmijao je mnoge. Pjevačica je razgovarala s fanovima u publici, a dok je kamera snimala publiku, zaustavila se na jednom tipu i djevojci.  

"Baš ste slatki. Hej, moram vas zamoliti za veliku i zabavnu uslugu. Hoćete li se poljubiti pred kamerom?" upitala ih je, a tip je počeo odmahivati glavom i vikao: "To mi je sestra!" 

@tjsant06 Sorry to disapoint you @Olivia Rodrigo but that would be my sister. If anyone has other POVs please send them to me if you can! #oliviarodrigo #gutsworldtour #kisscam #sydney #gutssydney #gutssydnetnight1 #kisscamgonewrong #gutstour ♬ original sound - tom santo

"Ona je tvoja sestra! O sranje, o sranje. U redu, nema veze, nema veze, odustani od toga!" rekla mu je Rodrigo. 

"Zaboravit ćemo da se to ikad dogodilo" 

"Oh, jebiga, vau, to se još nije dogodilo – ovo je prvi put. Zapravo sam iznenađena da se dosad nije dogodilo", komentirala je te otkrila da se osjeća "jako loše" zbog cijele situacije scenarija i dodala: "Zaboravit ćemo da se to ikad dogodilo."

"Olivia Rodrigo traži moju sestru i mene da se poljubimo nije bila na mojoj bingo kartici za 2024.", napisao je dečko u viralnom videu, a Rodrigo mu je u komentarima napisala: "Jako mi je žao", na što je on njoj ponudio da se poljube pred kamerama.  

Podsjetimo, ovo nije prvi neugodan trenutak koji je pjevačica doživjela na koncertima u Sydneyju. Na jednom koncertu propala je u rupu usred pozornice, a snimka je također postala viralna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.