On je jedan, ostalo su nijanse: Zdravko Čolić zvijezda opatijskog ljeta

NAKON što je probio led nastupom u zagrebačkoj Areni, koju je napunio obožavateljicama, Zdravko Čolić gostuje 11. srpnja na opatijskoj ljetnoj pozornici. Iako će se koncert održati za više od mjesec dana, Opatija je već u znaku slavnog Čolića, pa se sa svih strana mogu čuti njegovi hitovi, a hostese zadužene za prodaju karata rekle su nam da je interes za koncert ogroman, te se karte za ovaj ljetni spektakl, koje možete kupiti i na www.ticketpro.hr, prodaju se brzinom munje.

Nije ni čudo, kad se neuništivi Čolić, osim pjevanjem ističe i svojim daleko poznatim seksipilom na koji žene padaju, kako čujemo, bez iznimke. Nedavno je, u velikom istraživanju provedenom među Hrvaticama, zauzeo vrlo visoko mjesto na ljestvici najzgodnijih pjevača, a njegove hitove, poput onog "Ti si mi u krvi", i usred noći bez greške mogu otpjevati mnogi pripadnici stare garde, ali i tinejdžeri, koji u doba njegove najveće popularnosti nisu bili ni u planu.

Naravno, Index će vas voditi i na ovaj spektakl u nagradnoj igri koja će uslijediti za nekoliko dana, a vama samo ostaje da malo strpite, čitate nas i zaigrate, i možda se baš vama osmjehne sreća!

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.